Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ERA

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt egy kis időm, szóval eszközöltem egy-két változtatást a külsőn.Először is az oldal színei, felépítése kissé megváltozott, fentre került egy kép amire kattintva a főoldalra lehet jutni.Ezen kívül jobboldalra kihelyeztem egy kis dobozt, név szerint "FFG…..
ERA 2011.08.05 19:09:41
Már nyolcvan napja bányásznak Hoffmanék Alaszkában, és eddig még nem találtak aranyat, pedig ugye ennyi idő alatt mások az egész földet körbeutazzák, ráadásul léghajón és gőzmozdonyon. Az évad felén is túl vagyunk, az aranymosó berendezés már egy hete jól működik, semmi…..
Jane Doe családja Dzsungel mánia 2011.06.08 13:28:57
A franc essen a Sparba, meg belém is! Az elején nem vettem gyűjtőalbumot, mert minek. Aztán az oviba lelkesen hordták a kölkök a saját albumaikat, így a fiam rí, hogy neki is kell olyan, nem elég a saját füzete. Na, hetekig kujtorogtam az albumért, de nincs, és nem is lesz. Helyette…..
ERA 2011.06.09 18:07:16
Amerika visszainteget Glen Canyon 2009.06.08 09:01:00
Szombaton hajnalban keltünk és már 5 körül elindultunk a Glen Canyonhoz. Hosszú, kb. 1200 km-es út állt előttünk ezen a napon.Út közben Flagstaffnél megálltunk egy reggelire és becsatlakoztunk egy kis időre a 66-os útra. amerikai reggeli ViktorkánakKb. 5 órás autóút és 1…..
Ebben a rovatban megpróbálkozom a HT magyar történelmének összefoglalásával és felelevenítésével. Majd szurkoljatok, hogy sikerüljön.2002-ben egy tavaszi napon került fel a Hattrick-világ térképére Magyarország. Majd ezután a honalapító atya, hORK (HT-felhasználónév:…..
Ugye mindenki járt már igazi feka bulin, ahol a híd alatt tuc-tuc zene szól, bádoghordókban lobog a tábortűz, és nagycsöcsű félvérek rázzák az ember orra előtt? Na ilyennel kezdünk. És mert nagy úr a rasszizmus, és biztosan mindenki be van lőve, begördül egy kopott…..
Történt, hogy mikor tegnap nekiálltam elmosogatni az albink büdös lében rohadó háromhetes szennyesét, egy korábban Volkssturm keretében bevetett százhúsz éves, köszvényes, rokkant porcelántányéron egy moszat rezzenéstelen pókerarccal díszes ornamentikának álcázta magát, és…..
A tesztben két kép hibásan szerepel, valamiért nem tudtam lecserélni őket, elnézést kérek. Jöjjenek a jó képek: 1-es lemez: jelenetválasztás A film eleji totálkép 7Mbit/s felett...
Az biztos, hogy ha eddig nem ismerte a magyar jégkorongsportot a világ, most megismeri. Az Alba Volán friss szokásához híven Grazban is remekül helytállt – hosszabbításban kapott ki 4-3-ra –, de a meccs nem a három magyar és nem a három rendes játékidős osztrák gól…..