Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Verbatim067

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyógyulásomat mind az állami, mind a magán rendszerben próbáltam elérni sikertelenül. Azt gondoltam hogy majd a magán rendszerben ha fizet az ember akkor minden más lesz. Sajnos nem. Kedves Praxisblog!   28 évesen már sikerült bekerülnöm az egészségügy útvesztőibe.…..
Sziasztok! A héten egy elég érdekes interjún volt szerencsém részt venni. A hirdetés az egyik portálon volt fent,, már kora reggel elküldtem az önéletrajzomat és reggel kilenckor már hívtak is telefonon. Még aznapra kaptam egy időpontot délután kettőre. Összekaptam magamat,…..
Lehet, hogy mindennapi a történetem, de azért megosztom veletek, mert attól jobban érzem magam.Olvasgatom már régóta ezt a blogot, de nem gondoltam volna, hogy én is írni fogok egyszer.Hát nem kellett sokáig várnom.Ma kirúgtak. A tények: Április 1-én kezdtem dolgozni, egy…..
Verbatim067 2011.04.13 23:27:09
@az igazi Sipi:

Szar lehet veled együtt dolgozni, vagy együtt élni. Kötekedő kis seggfej vagy, aki anonimban osztja az észt. A fele sem igaz, amit magadról állítasz. Bármiben lefogadom, hogy egy seggnyaló kis nulla vagy, aki csak itt mer pofázni...
Szánalom, hogy abban leled az élvezetet, hogy az egyébként is szar hangulatban lévő embereknek, még inkább alább baszol. Te vagy a tipikus munkahelyi spicli, aki bárkit bemószerol, csak hogy jobb legyen a napja.

Egyébként meg...
millió helyen megcsinálják, hogy "felvesznek" valakit 1-2 napra, aztán meg közlik hogy bocs mégse, nem feleltél meg. És itt csak arról van szó, hogy kellett az ingyen munkaerő. Szal, ne papolj a "főnöknek mindig igaza van" dumáról... sima kihasználás és lehúzás. A posztoló kolléga is sajnos ebben a helyzetbe került. Annyi az indok, ha már mindenképpen indok kell, hogy a kedves izraeli főnök, nem szeret fizetni a munkáért, de elvárások azok vannak.

Remélem kimoderálnak innen téged, idióta.
Kedves Munkahelyi Terror blog! Nem is munkahelyi visszaélésre, hanem egy rendkívül inkorrekt cégre szeretném felhívni a figyelmet. Néhány hónapja munkát keresek. Két tökéletesen használhatatlan egyetemi diplomám van, egy bölcsészi és egy tanári. Nem is nagyon találok olyan…..
Verbatim067 2011.04.10 01:15:58
@gabo74:
Engem biztos nem, de ha lehet, kiegészíteném azt, amit írtál.
Sem a fizikai munkát végző, sem pedig a diplomás nem kap munkát manapság.
A vőlegényem épületgépész. A szakmáján kívül ért máshoz is, továbbképezte magát. De mégsem tudott olyan helyet találni, ahol lett volna értelme dolgozni. Pedig minden mást is elvállalt, ami éppen volt. Most külföldön dolgozik.
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Fél éve dolgozok jelenlegi munkahelyemen. Ahogy a legtöbb cégnél, nálunk is vannak leépítések, többnyire a válságra hivatkozva küldik el a kollégákat. Eddig nekem sikerült megtartanom a helyemet, ez azonban nem jelenti azt, hogy nyugodt…..