Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lostprophet

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Burger Blog Gourmet Fesztivál 2013 2013.06.05 07:08:00
A hétvégén lezajlott az idei Gourmet Fesztivál is, melyre mi is kimentünk, és természetesen burgereztünk (is)! Elsőnek a hamarosan nyíló Baltazárnál kóstoltuk meg a pikáns tonhal burgert, amely meg mernék esküdni, hogy takkra majdnem ugyanaz volt, mint amit az egyik korábbi…..
A Macesz Huszár egy önmagát zsidó gasztronómia alapján működő, de mégsem kóser bisztróként aposztrofálja, és miután van burger is az étlapon, kiváló apropó volt arra, hogy a félszázadik BpBurger beszámoló itt szülessen meg. Beérkezve az enteriőr egészen családias,…..
lostprophet 2013.04.24 17:03:29
@Tomi from Space: FELEJTSETEK MAR EL AZ IDIOTA VASUTALLOMASOKAT MEG VILAGVEGI HELYEKET AHOL HUDESZUPERFASZA ORIASI MINDENNEL TELERAKOTT LEGESLEGJOBB BURGERT ADNAK 100 FT-ERT. NEM KELL OLVASNI AKKOR EZEKET A TESZTEKET.
Nézzük milyen szerelést választ a híres divattervező egy tengerparti kiruccanáshoz. Fehér ing, kék vászonnadrág, fehér papucs(-szerű lábbeli) és barna Birkin táska. A színek stimmelnek, nekem tetszik a szerelés, leszámítva a lábbelit.Nektek tetszik vagy nem?(stylefrizz)..
lostprophet 2010.05.28 00:24:57