Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bravo Zulu Romeo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zakopanei kalandozások És bingó! 2010.06.01 10:13:48
A tegnap kissé késve megkezdett visszaszámlálás lejárt. Ma egy éve költöztünk Zakopanéba!   CSom..
Bravo Zulu Romeo 2010.06.03 11:39:29
Én olyanra szeretnék, amikor még hihetek a demokráciában, nem kell szégyellnem a meggyőződésemet, és lehetek elkötelezetten, de hőzöngés nélkül magyar.Olyan országban szeretnék ébredni, ahol a konzervatív kormánypárt bölcsen használja az erejét, kompromisszumképesen…..
Bravo Zulu Romeo 2010.04.11 19:52:10
@Lorp: korrekt
A lengyelek tegnap úgy viselkedtek, mint egy nemzet. Ezért igazán irigyelhetjük őket. (Kép: gazeta.pl) Tegnapi írásunk a lengyel katasztrófáról: Nincs még veszve a lengyel-magyar barátság Ahogy egy haláleset egy családot, úgy egy tragédia egy egész országot összehozhat.…..
Arról most nem írnék, hogy milyen nehéz szilveszterre szállást szerezni, mert nem a munka-szilveszterről szól ez a bejegyzés, hanem a magánszilveszterről. Ma reggel a munkahely felé döcögve Gabi feltette a kérdést, hogy miképp töltjük a szilvesztert, ha egyetlen barát sem jön…..
Sikeresen kidőltünk a hét elején-közepén heveny megfázás miatt. (Nagy valószínűséggel köszönet érte a Narancsos Buszjáratnak, melynek fedélzetén vagy 7 órán keresztül élvezhettük a 40 fokot, ami után a krakkói leszállás károsnak bizonyult...) Szóval szerda óta…..
Sziasztok!Ma épp csendes ücsörgésünket folytattuk a többé-kevésbé kihalt (Élejen a holtszezon!) SPHINX-ben, amikor benyitott az étterembe két magyar család. Szóval, gondoltuk segítünk nekik, ha már épp ilyen szerencsések, hogy kifogtak lengyelül tudó (Gabi) magyart.Először ők…..