Regisztráció Blogot indítok
Adatok
khonga

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Burzsuj Luxus Mongóliában 2011.07.17 14:00:00
Új irodaház Ulánbátorban: tisztára olyan, mint a W Hotel BarcelonábanHa azt hiszitek, hogy Magyarországon nagyok a különbségek gazdag és szegény között, mindig érdemes megnézni egy fejlődő országot (gyorsabban fejlődőbbet, ugyanakkor visszamaradottabbat, mint Magyarország).…..
a sandbox játékok koronázatlan királyát eddig sokan megpróbálták letaszítani a trónról. a GTA legyőzéséhez olyan franchise-okat élesztettek újra, mint a Keresztapa-sorozat (Electronic Arts) vagy a Sebhelyes arcú (Vivendi), de új próbálkozások is születtek, több kevesebb…..
az amcsiknál bevett szokás, hogy minden átkozott decemberben a létező szinte összes tv showt és sorozatot "karácsonyosítanak". ez odáig fajult, hogy a FOX tévé csatorna mind a négy vasárnapi animációs sorozata megkapta az ünnepi köntöst. ez még annyira nem is lenne nagy…..
megkerulhetetlen tema minden animenel. sajnos, maig a legelterjedtebb opening zene a j-pop, ami a japanese pop roviditese. olyan amilyennek hangzik, borzaszto szar popzene japan nyelven. a baj ezzel, hogy sokszor olyan szeriak kezdodnek ilyen zenevel, ahol a popos, ragogumi vilag abszolut tajidegen,…..
az itthon Maffiozok neven futo sorozat Amerikaban minden idok egyik legjobb tv-s musora lett. a 6 evadot megelt HBO gyartasu maffia story a valaha volt legtokeletesebb abrazolasa a sotet alvilagnak. nem is tudom hol kezdjem. skociai kinttartozkodasom alatt sikeresen ledaraltam mind a 6 evadot, de…..