Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plural

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
supraplural Selyemhernyó 2011.04.04 23:56:00
Bábarcod fejtegettemHernyóselyemMint később kiderültMosolyod sejlettKifelé mögüleNevető ábrázatAz arcodról rántottamLefele a selyemvázatVékony fonál feszültEl nem szakadtAz agyambanEgy spulni csévélteBefeléA fülemenÉs az orromonÁt a szálatOdabent aztánJó helyre kerültPamut…..
Ártatlan, dolgos, családfenntartó rosszhumorbloggerként vissza kell utasítanom azt a vizuális és főleg mentális agressziót, amit Cseregle követett el, amikor elküldte a fenti képet, a következő szöveggel:A neten épp Robin Hood-ról szóló angoltudósos cikket olvastam és jutott…..
"Jézus!" "Mi ez?" "Soha többé nem tudok nevetni!" Spermahajder latin-magyar nyelvű, a kitalálhatatlan családba tartozó zavarosan rémes képvicce feltüzelte a tesztközönséget. Nem is rabolom tovább az időtöket, íme a fertelem: Ma nemzeti érzelmekkel…..
Atyaúristen, ilyen jólfejlett, virtigli nagybácsihumorral rég nem találkoztam, újra 12 éves vagyok, érzem a rántott csirke és a Putyi bácsi szájából előtörő fröccspára szagát, Putyi hamiskásan hátradől, reménykedem, hogy esetleg hátrazuhan a székkel, a márvány mosogató…..
Az ismert trashtévés humorista új szerepben tűnik fel Janó digitális-primitív stílusú, a híresemberfejű híresember alfajba tartozó "képviccén". A fejoperáció a jelek szerint pompásan sikerült, így az őrült sebész létrehozta a fúziós gitárzene kedvelőinek új…..
A harckocsioszlopok Pázmány Péter legfrissebb értelmiségi terrorakciója miatt indultak be. Az ismert agypusztító ezzel a képével a legszebb napjaira emlékeztetően ugrál a finom, érzékeny emberek szürkeállományának maradékán. A szemét, aljas pixelhalmaz megfejtése:…..
A régi NBSZ-olvasók  nyilván jól ismerik Bisztő Gyallát a bizarr, szürrealista online művészt, blogunk törzsszerzőjét és kommentelőjét. Azért nem írtam képviccművészt, mert bár alkotásai formailag kétségtelenül képviccek, néha egyáltalán nincs a szó hagyományos…..
plural 2010.01.15 18:13:29
Korom zseni. Ezt azonnal láttam, amikor felbontottam a fenti képviccet tartalmazó levelét. A parasztkiejtéses zsibbasztóvicc kategória instant császára ráadásul értékes adalékkal is szolgál a kutatóknak azzal, hogy elmeséli a "vicc" születésének történetét. Ha már…..
Orvosi és popvicc egyben, jól indult ez a napunk is. Hang Ember, a rettegett humorista először elképesztően mélyre süllyed, utána viszont a zene segítségével megmenti önmagát, olvasóit a pokolo fenekére taszítva. és mindezt pár sor szöveggel, lengetjük is a süvegünket. A…..
Micsoda infantilis viccelődés! Milyen debil grafika! És az az érdekes, hogy Benő műalkotása ettől sem lesz annyira borzalmas, hogy jó legyen, hanem megmarad őszinte fingnak. Nincs meg benne az álbunkó, főiskolás punkok idegesítően művi egyszerűsége, ez igazán autentikus…..
Képviccek megfejtésében kifejezetten béna vagyok, ami nem is csoda, hiszen teljesen kikészít a műfaj. Ennek megfelelően percek óta üres tekintettel bámulom Eugenius matekos hangulatú alkotását a Margo feliratú villamossal, és az égvilágon semmi sem jut eszembe. "Támpontként…..
plural 2010.01.11 23:04:10
Na ez az, amit még egy labanc sem érdemel meg. Micsoda ócska poén! Micsoda fertelmes megvalósítás! Flowverge, könyökfájásig lengetjük a süvegünket előtted, ez igazán rondára sikerült. A megfejtés sajnos Magna Cum Lauda..
Szívmelengető érzés, de egyben jeges rémülettel is eltölti az embert, amikor kap valami nagyon durva triplahúbazmeg-kategóriás rettenetet, és a szerző mellékesen közli, hogy azelőtt nem jöttek ám ilyesmik az agyából, csak mióta Napi Borzasztót olvas. Chaberrr alkotása is ilyen…..
plural 2009.12.28 23:26:09
"That's a minute off your Golden Time!" -- avagy élet egy londoni iskolában"That`s a minute off!" --ez az egyik leggyakrabban elhangzó mondat abban az általános iskolában, ahol lassan 16 hónapja tanítok, Londonban.Ez a bejegyzes azoknak szól, akik szeretnék megfejteni,…..