Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miért jó?

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom ti is belefutottatok már olyan álláshirdetésbe, ami leírja, hogy az adott cégnél minden szép és jó, és ehhez csak egy pár feltételnek kell megfelelni. Ezek a feltételek általában tulajdonságokat takarnak, ám a cég nagyon is jól tudja, hogy mit kell ahhoz leírnia, hogy tökéletes és…..
2016-ban nagyon nehéz pályakezdő fiatalnak lenni. De nem csak a fiataloknak nehéz, hanem úgy összességében mindenkinek. Irreleváns elvárásokat szabnak meg a munkavállalók, a fizetés se mindig túl kecsegtető, és nagyon nehéz váltani is, vagy esetleg visszakerülni a munka világába.  Én is…..
Miért jó? Miértj jó a tél? 2015.01.09 12:00:00
A telet általában kevesen szeretik. Hideg is van, a fiataloknak vizsgaidőszak és iskola nehezíti az életét, az autósok utálják a csúszós utak miatt, és ilyenkor vagyunk igazán hízásra hajlamosak. Azonban a télnek igazából van jó oldala is! Csinálhatunk hóangyalt! Meg…..
Már megint késik a vonat...Már megint nincs helyem a buszon...Már megint jön az ellenőr a villamoson...Ugye mindenkinek ismerősek ezek a gondolatok, amelyek naponta átfutnak az agyunkon, ha tömegközlekedést kell használnunk. Természetesen a közösségi közlekedésnek is megvannak a…..
Minden ember egyszer el szeretne jutni arra a szintre, hogy másoknak dirigálhasson és mindenki úgy táncoljon, ahogy ő fütyül. Ehhez általában meg kell másznia azt a bizonyos ranglétrát (általános esetben, van, aki ugye már rögtön big boss lesz). Nos, én nem a főnökség örömeit…..
Egyiptomban Istenként tisztelik őket, az olaszok és a kínaiak pedig állítólag annyira szeretik a macskákat, hogy ízletes ételeket készítenek belőlük (fúj!). Legtöbben hálátlan kis dögöknek tartják őket, de én azért azt gondolom, hogy csak imádni lehet az összes cicust (az…..
Miért jó? Miért jó a Nutella? 2015.01.05 12:00:00
Ha valakitől megkérdezném, hogy ettetek-e már Pasta Granduját, valószínűleg azt mondanák, hogy nem. Pedig a legtöbb gyerek és felnőtt is imádja, csak éppen nem tudja, hogy ez volt a Nutella korábbi neve (hívták még Supercremának is). A szülők többsége azonban ellenzi, hiszen…..
Miért jó? Üdvözlet mindenkinek! 2015.01.05 10:00:00
Üdv mindenkinek! Régóta akarok már blogot indítani, csak soha nem volt semmi olyan téma, amiről úgy igazán írtam volna. Rengeteg szépség, önsegítő, vicces, szexuális tartalmú bloggal találkoztam már, amelyek a maguk témájában igazán jók, így nem akartam a vetélytársuk…..
1 éves lett a Family Guy Blog. Az első poszt 2009. január 14-én íródott és az a Family Guy története volt, amit mai napig néha-néha bővítgetek.  Mikor pont egy éve elindítottam a blogot, már pár hónapja rajongója voltam a Family Guy-nak. Természetesen velem is a Comedy…..
Miért jó? 2010.01.14 23:31:24