Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alfonz

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Vágyni a tökéletlent 2008.07.28 06:10:00
Aki nem látja gyönyörűnek, forduljon orvoshoz. Ilyen osztatlan sikert eddig kevés tesztautó aratott: BMW-sek, hondások, opelesek, egy emberként lelkesedtek a gyönyörű formaterv és a végtelenül sportos, elegáns belsőtér láttán. Nekem is azonnal megtetszett. Aztán…..
Amíg az RTL Klub csatornákkal veszi körül magát, addig a Tv2-nek nem épít csatornabirodalmat és nincsenek is ilyen tervei (bár tavaly még akartak indítani egy második nagy költségvetésű csatornát), sőt más adók reklámhelyeit értékesítő sales house-át is leépítette, és az…..
Sajnos úgy látszik, hogy áthághatatlan szabály: aki vezető beosztásba kerül, előbb-utóbb kitör belőle a Nép Gyermeke. A jelenséget "vidékisrácosodás" és "hármanhordunkegycsizmát-miközbenanyánkeldobottszívószálakbólszívtakiakólát-hamulatniakart" néven…..
Alfonz 2008.02.20 12:21:10
Selmeczi Roland tragikus halála sokkolta a fél országot, majd lassan megindultak a találgatások, hogy ki vagy kik veszik át szerepeit a futó sorozatokban. Mi is megpróbáltunk utánajárni a dolognak. A TV2-nél nagy a titkolódzás. Annyi biztos, hogy sem a Dr. House, sem a Született…..
Zseniális vizuális elemekkel nyit az epizód: a kórház gusztustalan mennyiségű karácsonyi giccsben fürdik, többek közt egy akkora Betlehem van a hallban, amibe csövesek simán beköltöznének és még bulizni is lenne helyük benne, minden négyzetcentiméteren karácsonyi dekor…..
Rozi a moziban Trélerpark: Wanted 2008.02.04 11:53:54
Angelina Jolie és Morgan Freeman szerepel majd ebben a képregényadaptációban, amiről tudjuk, hogy képregény, meg fantázia, meg minden, de bazz, curve the bullet? Ezt most komolyan? Jolie meg felszedhetne magára vagy 10 kilót, mert úgy néz ki, mint egy csontváz kurva nagy csöcsökkel,…..
Mióta Pécs megkapta a 2010-es év Európa Kulturális Fővárosa címet, azóta rengetegszer halljuk ezt a titulust, de tudjuk-e, hogy mit is jelent valójában, és mit jelent ez az országnak ? Az Európa kulturális városa programot 1985-ben indította útjára az Európai Unió…..
Nagyon úgy néz ki, hogy jól megszívta az ABC, mert NYPD Blue című zsarus sorozatának egy epizódjában voltak oly bohók, hogy egy meztelen segget mertek mutogatni a Disney tulajdonában lévő, és alapjában véve családbarát csatornán. Az FCC (azaz az ottani ORTT) ugyanis az ilyen…..
Mókás bizonyítékot találtunk arra, hogy Magyarország alapvetően még a XXI. században is agrárország maradt, amennyiben a parasztságnak kitüntetett szerepe van a felsőoktatásban. Nem beszélve a nosztalgikus pánkommunizmusról. Az Országos Felsoktatási Információs Központ…..
"A szegény embernek kicsi az autója, ha van neki egyáltalán. Többnyire mondjuk nincs, de ha mégis van, ez egy újabb ok, hogy még szegényebbé tegyük." - mondta Pöcs Berci, az Országgyűlés Közlekedésbiztonsági bizottságának elnöke, az új közúti bírságolási…..
Nincs abban semmi titok, hogy utólag hallgattam meg a Kossuth (és csakazértsem Mr1!) szilveszteri kabaréját. Vagy súlyos betegnek, vagy súlyos mazochistának kell lennie annak, aki a rádió miatt képes otthon maradni szilveszterkor. Magányos dolog lett ez a rádiós kabaré, mintha egy…..
Állat, most olvasgattam egy homáros, illetve egy dohányzomblogos poszt kommentjeit, és megdöbbentett, hogy mennyi paraszt passzívdohányos (nemdohányzó?) ember van. Miután végigtúrtam magam százakárhány beíráson, rájöttem, hogy elég komoly problémáik lehetnek ezeknek az…..
Gregory House önelégülten hátradőlhet a főnöki fotelban és meghallgathatja a You Can't Always Get What You Want a Rolling Stonestól. Merthogy tűznyelvekkel díszített botjával végre sikerült elgáncsolnia Frei Tamást, egy ideig most ugye pihen a riporter, hogy aztán újult erővel,…..
Csöpögnek a hírek a magyar tévéadóktól, mára a Viasat jutott, és az ő január-februári premierjeik, amiket elnézve jogos a cím, hiszen jön a jelenleg legsikeresebbnek tekinthető sitcom, két érdekes, és szerintünk mindenképpen idő előtt elkaszált dráma, no meg az ABC tavalyi…..
Alfonz 2007.12.11 13:46:31
Hétfő este tízkor ment le élőben a Swung című beszélgetős, kliplejátszós műsorban magyar Music Televisionön. Ákos beszélget a blogokról, az internetről és a bulvárosodó Indexről. Kommentár nélkül, teljes terjedelmében küldenénk minden bloggernek, Ákos-rajongónak, és…..
hogyvolt ER 13x05 - Nehéz ügyek 2007.11.07 07:43:00
Borbélynál nyitunk, Prattet nyírják, ahol az egyik nyírástársának remeg a keze, ennek kapcsán derül ki, hogy senki se jár ott dokihoz, mert minek. Kifelé menet összetalálkozik a félöccsével, akivel közös az apjuk, megdumálják, hogy majd koccannak. Kovacéknál ég a világ...…..
w A rend hangjai 2007.10.04 07:30:00
Szép és dicső dolog könyékig dugni a toalettkacsát a magyar pártpolitika undorító vasúti vécéjébe. Van is riadalom a perem alatt, vonaglanak az ocsmány bacilusok, lárvák, puhatestűek, gerinctelenek és sejtmag nélküliek. Milliónyi baktérium fog elpusztulni. De a megbánás…..
Mostanában annyit hallottam áradozni Rejtő Jenőről, hogy elhatároztam, bepótolom a mulasztásomat. Ahogy sok egyéb "kötelezőt", én Rejtőt is kihagytam kamaszkoromban. Pontosabban egyszer - talán 35 éve - rászántam magam a Vesztegzár a Grand hotelben elolvasására, de egyáltalán nem tetszett, így a…..
B lenne, de a befejezés miatt: C- J. K. Rowling: Harry Potter and the Deathly Hallows, Bloomsbury, 2007, 6190 Ft. A hetedik rész kampánya egy dologra volt felfuttatva, hogy valaki meg fog halni. Rowling nem viccelt: mindenkit megölt, akit csak lehetett. A jó regény megteremti olvasóját…..