Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Weio

7 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TomTom Game 2007.11.06 00:19:27
Találtam egy nagyon jó kis számitógép fejlesztő játékot.Érdemes kattintani:www.hackthat.net//ddos/295..
Nagyon csúnya történet a korunkról, a versenyszellemről, a mennyiségi kultúráról, az olimpiákon edződött, és ezért mindent aranyban mérő Magyarországról. A versenyzőnő legendája, a verseny tárgya, a trófea. Ezek után nem nézünk ma több sportot.az alábbi sztori velem esett…..
Drága feleim, sejtem, hogy már nagyon ki vagytok éhezve újabb cikkekre, arra gondoltam, el vagytok menve tüntetni, meg nekem se volt sok kedvem, de most elidítok egy újabb postlavinát. (holnap) :-) Biztos mindenkivel előfordult már, hogy kapott idióta leveleket a wiwen, hogy Bilgéc…..
Itt az ideje, hogy szakítsunk a hagyományos távirányítókkal, mellyeken csak 0-9 közötti gombok vannak. Lássuk be, ezek még a múlt századi körülményekhez igazodtak, amikor nem volt több száz csatorna az ember tévéjén. De azóta bizony megváltoztak a körülmények, mostantól…..
A Digitimes szerint az Asus sokszor halasztott Eee PC-je október végéig biztosan nem lesz kapható. Ez annyira azért nem meglepő hiszen már nagyon sokszor jelentették be, hogy most már tényleg jön, de aztán valamiért mégsem dobták piacra. A hét elején még olyan hírek jelentek meg,…..
Weio 2007.09.29 07:42:08
Subba Subba szív iWiW: Én 2007.09.28 15:11:00
Subba szív iWiW. A lakosság szolgálatában! Minőségi szórakozás hetente, klikk. - Én- Valakivel kitoltál, valaki kitolt veled- OLASZ ELVALT JOL SZITUALT OSZINTE VIDAM HIPERAKTIV- Jóska bá- Egyedül- Itthoni képek- Csak úgy- Beugrós egy filmben- Csajokat értékelek..
Már korábban írt a Zugügyvéd erről az ügyről, most érkezett meg a felülvizsgálati kérelmet elutasító Legfelsőbb Bírósági végzés. Érdemes azért a pert kiváltó cikket is elolvasni. A végzés egy részét a Zugügyvéd közzéteszi.  Kattintson a nagyításhoz..
Drága mindenki! Nem magyarázkodnánk sokat, nagyon úgy néz ki, hogy logisztikai és hulladékhasznosítási problémák miatt kedvenc válogatásotok mai adagja elmarad. Vígasztalásul ismerkedjetek meg Terivel, a retróribanccal, de mondhatnánk azt is, hogy vonóhorgot mindenkinek!A…..
Már előrendelhető a Pacemaker, a titokzatos DJ-cucc, amiről korábban már írtunk. A zsebben is kényelmesen elférő kis készülék várhatóan forradalmasítja a DJ-k életét - azokét legalábbis biztosan, akik hajlandóak efféle praktikus holmikkal vacakolni, vagy már a laptopot is…..
 Az egyik büki hotel vezetője tett feljelentést a minap a rendőrségen, mert a hosszú hétvégék egyikén egy négyfős csapat 260 ezer forintos számlát hátra hagyva angolosan távozott. A csalók utáni nyomozás a bejelentőlapra írt név alapján indult meg, az egyik helyi rendőr…..
Minden hétköznap reggel, a munkahelyemre utazva rádióhallgatással töröm meg a vezetés egyhangúságát. A hideg szalad végig a hátamon, amikor a műsorvezető szájából elhangzik a mondat: „Sztárhíreink következnek.„ Kik a sztárok? Hogyan? Mi van? Itt? ……..
Bár korábban az üzenőfalon azt jelezték, hogy csütörtökön éjjel mindössze néhány órás leállásra kell számítani, az iWiW nyitóoldalán most az olvasható, hogy Egy komolyabb karbantartási feladat miatt azonban most kivételesen a szolgáltatást átmenetileg szüneteltetni kell,…..
TomTom Autohifi 2007.08.15 19:54:00
Mindannyian tudjuk (nem, mégsem.), hogy mennyire felszabadult érzés, letekert ablakokkal, döngő basszusokkal végigvonulni szép lassan a Duna parton, hogy mindenki lássa milyen menők vagyunk. Mégis milyen szánalmas az a tény, amikor több százezres költségű atutóhifi van, csak azt…..
TomTom Köszönés 2007.08.14 20:18:00
Nemtudom észrevettétek-e már, vagy csak én futok bele ilyenekbe de nagyon zavar. Mégpedig arról van szó, hogy a fiatalabb korosztály nem tud normálisan köszönni. Itt most elsősorban a netes-chates dolgokra gondolok, mekkora poén pl így este 8kor jó reggelt-et köszönni? Szerintem…..
IWIW utca egy futó lány alakjarossz a fény és halvány a képmonitorom ma esti rabjameddig szabad itt-tartani mégidegen-ismerős az arcamás mint mit múltam vet előnem az emlékezet kudarcanem ő aki itt van mégis őaz út a város ismeretlenkezében táska vagy kabátkeresem azt egy…..
TomTom Trianon 2007.08.12 13:09:00
Tegnap a törzshelyemen volt valami koncert.. mikor beléptem már akkor majd' kifordultam, a sok 30-40 év közötti, feketébe öltözött nagy-magyarország térképes pólóban lévő alakoktól. Ők igazán magyarok voltak, én biztos kevésbé mert nem éreztem jól magam és eljöttem…..
TomTom Melegbarát 2007.08.11 12:19:00
Egy amerikai meleg és leszbikus jogvédő szervezet éves tanulmányából az derült ki,hogy a tv-ben túl kevés műsor szól róluk.. (Az érintett célcsoport tagjai képviseltették magukat, ezek közül 15% esett főműsoridőre, ami nem is olyan rossz adat.)Bár kíváncsi lennék egy…..
Ezen a héten nem lesz iWiW-válogatás, elsősorban azért, mert olyan jó viccet úgysem tudnánk, mint maguk a népszerő böngészőgyilkos weboldal szerkesztői. Találd meg a hibát a képen, amely ma az összes felhasználót üdvözölte! ..