Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiction

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fuck To The Music Archie Shepp 2010.03.22 12:18:00
Őszintén bevallom, a torkomban dobogott a szívem, amikor felmerült, hogy mégis lehet Archie Shepppel interjút készíteni. Minden embernek vannak hősei, általában 3 féle. Az egyik, aki már akkor sem élt amikor megszülettünk, aki azután válik azzá miután más bolygóra távozik és…..
Fiction 2010.03.23 15:44:37
WORMSKULL lett. sokat agyaltunk, és a legviccesebb az volt, hogy míg az első 6 számot gyakorlatilag 2 nap alatt megírtuk, a zenekarnéven rimánkodtunk vagy ötször annyit. Az Order és Goat szavak keresztezésén gondolkodtunk az egyik tipp alapján ( amiért jár majd egy wormskull csomag ),…..
Fuck To The Music A béjgyijkosh! 2010.03.01 09:00:00
A magyar kortárs Lo-Fi rap mindig is a kedvencem volt. Egyszerűen nem tudom megunni azt a hangzást, amit a számítógép beépített mikrofonja produkál. Itt egy eléggé komoly témát boncolgat a hősünk Diablo. Én már kajak annyira beörjítettem magam, hogy nem hiszek a vallásomba'. A…..
Ezeket a tökéletesen kivitelezett piercingeket most találtam. Nagyon igényes munka, egyenletes távolságokban lettek beszúrva a piercingek, és a másik képen egész gyógyultnak is tűnnek!   ..
A forgatás érdekesre sikeredett. Nem voltak annyra jók az alanyok,  mivel sajnos a magyar átlag zenész annyira ki van kábulva magától, hogy még a wc-re is úgy ment, hogy előtte a VIP karszalagját nézegette, hogy ő most akkor ide ezzel bemegy. Ezek az emberek nagyon odafigyelnek…..
Szánom-bánom, de aki rendszeresen olvasta a blogot hamar észrevette, hogy volt egy nagyobb szünet. Ennek több oka is volt, amibe inkább nem mennék bele, annyi szent, hogy nem a Jézus Szive Klub-os elfoglaltságaim, illetve a helyesírás tanfolyam volt az oka. Mivel minden visszatérésnek…..
a kézfejen több helyre is lehet microdermal-t tenni, ez egy elég szokatlan helynek számít..
Fuck To The Music turné... 3. 2009.12.23 19:40:00
Oslo eléggé atom hely. Leszámítva, hogy egy megpakolt bevásárlókosár tartalmáért magyar minimálbér közeli összeget kell fizetni :-DMasamival nagyon nagy örömben volt részünk. Nem basztak ki minket egy lemezboltból sem ellenben a Kastanienalle szégyenével, a Franz und Josef…..
Fiction 2009.12.26 22:03:01
@tmichel: igen tudom XD XD valamiért abban tudatban voltam, hogy dániáról van szó. kissé elvoltam tájolva, na mind1 nem ez a lényeg :D
Fuck To The Music turné... 1. 2009.12.11 16:15:00
Ma elkezdődött a turné Merzbow-val. Ezt felvezetve, tegnap felvettünk 6 számot Enduserrel, plusz lementünk megnézni az Onyx-ot, akik rettenetesen odavertek, csak ne lett volna Fredro egy idióta fasz... Enduser egész este Sticky Fingazzal dumált aki halál jófej volt. Rá volt pattanva…..
Még tisztán él bennem a kép amikor 2003 február 3án a Mastodon játszott a gödöllői trafóban. Brent egy Rockinformot szedett atomjaira backstageben, mivel az akkori iskolaigazgatóm volt a címlapon, míg Bill elkunyerálta az övcsatomat, amit részegen odaadtam, így hajnalban úgy…..
Barátaim közül többen is árazócédulát ragasztottak szívük fölé golyóstoll által RIP DIMEBAG felirattal emblémázva pontosan 5 éve, amikor szegény Dimebag-et lelőtték. Mivel hősünk a világ legzseniálisabb RIFF-jeinek és szólóinak volt kreálója, egy perc néma…..
Fiction 2009.12.08 21:28:25
@borovi: Valóban nem vagy itt túl népszerű és nem tudom milyen szubkultúrába tartozol, de a metal világ legnagyobb része joggal ismeri el az ő munkásságát.
Sajnos a kórság leszedett a lábamról. Hogy mivel sikerült nagyjából kilábalnom, kiderül a jövő heti első posztból, ami 10 sátánista metálzene lesz amivel a h1n1-et le lehet győzni! Addig is, mivel félitek az igazán jó koncertélményeket és a megfelelő szórakozást,…..
Fiction 2009.12.04 15:48:36
@dildozer: Ha adódik én szoktam ilyen koncertekre járni, kb. megőrülök a metál zenéért és az electronikus zene is elég közel áll hozzám :D

ÁÁ basszus nagyon komoly este lesz ez a mai.
Egy valami biztos. Ezzel az ökörrel egy albérletbe tuti nem költöznék. Az egy dolog, hogy az összes videojából sül a tipikus visszataszító újgenerációs hácés lazaság, de hogy délben arra ébredjek hogy épp valamelyik zenekarnak veszi fel a hörgős videoit, ami ahogy a post címe…..