Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balcsi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar MTV Swung című adásában tegnap Kiszel Tünci volt a vendég. Valamit már az elején nehezményezett, jól felfújta magát és sértett nőként műsorozott. Ne bánjátok, hogy a műsorvezető Sándor néha átcsap kellemetlen jópofázásba, nézzétek végig!! Tünde…..
    Ha belegondolunk abba, hogy mi magunk is mutyizósnak, ügyeskedősnek és kiskapuzósnak tartjuk saját népünket, nem is tűnik olyan soknak az a 43 ezer ember akit a rendőrség épp keres. Közülük 6 ezret eltűnés miatt, 7 ezret azért, mert nem vonult be a börtönbe…..
A Művelt Alkoholista Fehérország 2007.09.14 06:17:00
Egyszer, nagyjából két-három-négy éve, arról beszélgettem két Konyárival, hogy hiába kellene Magyarországnak adottságai miatt is fehérborcentrikusnak lennie, hasztalan várjuk az igazán nagyszerű szárazakat. Azt a társalgást nemrég Konyári Dániel idézte fel, miután szóba…..
Úgy látszik a polgárbarát sógorok szolgálnak még néhány érdekes történettel. És van abban az észrevételben valami, hogy nagyjából az osztrák rendőrök úgy kezelnek bennünket, mint a mieink a román és ukrán rendszámú autósokat. Tisztelt Zugügyvéd! Édesapám a…..
Meghallgattam az ’56 szabadságharcának apropóján elhangzott Orbán beszédet. Nyilván mások is voltak így. Például Dávid Ibolya, aki most feltehetően szomorú. Pedig szépen kérte, hogy hagyja a nagy ember a népszavazási termék reklámozását, ő nem tette. A meghátráló…..
Jakupcsek Gabriellából, a legnőietlenebb hanghordozású és legirritálóbb orgánumú magyar műsorvezetőnőből néha még öt perc is sok, nem tudom, ki találta ki, hogy másfél órás műsorban szívassa a nézőket. Jakupcsek nyikorgó hangját, meg hülyeségeit nincs élő ember, aki…..
Subba Még egy kép a múltból 2007.08.30 19:29:15
Még egy több mint húszéves képpel szeretnénk a drága Subba-olvasók idejét rabolni, a feladvány: kicsoda a balra látható úr? Mivel az enyhén eszelős tekintet segíthet a megfejtésben, ezért külön segítséget nem is adunk, illetve annyit, hogy a poszt folytatásában a kép teljes…..
Nem értem, miért nézik milliók a tűzijáték tévéközvetítését. Élőben még rendben van, leszakad az ég, hatalmas a robaj, és mindent beterítenek a kék-sárga-piros csillagok, de ez egy vibráló dobozt bámulva csak néhány színes pukkanás, meg pár giccses kép. Akkor már…..
Néhány nappal ezelőtt már megmondtuk, hogy itt a fesztiválszezon, és tessék, máris elénk került egy újabb meghívó. Az ezen szereplő fotók egyikét – a piros cipőset – mintha már láttuk volna korábban, óriásplakáton, és megtetszett egyből, rettenetesen. Hiszen…..
"A szakértői vélemény tartalmaz olyan elemeket, amelyek szerint a hölgy nem arról híres, amiről az angolkisasszonyok" – mondta egyebek mellett Magyar György péntek este a Klubrádió Kontra című, a Zsanett-sztoriról szóló műsorában. Az Index felvetésére – egy…..