Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ko0ter21

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem, mutatunk. A felvétel az idei NAMM show-n (a legnagyobb észak-amerikai zenei vásár) készült Los Angelesben, azon a zenei vásáron, amin majdnem a Lángoló Gitárok is részt vett, csak aztán mégsem. A stand a Martin gitárgyártó vállalaté, a meglehetősen drága hangszer pedig a…..
Néha úgy érzem, sosem fáradok bele abba, hogy leigyam magam. Próbáltam már józanul menni a színpadra, de úgy egyáltalán nem buli...
ko0ter21 2010.04.29 20:20:26
ko0ter21 2010.04.29 20:21:36
B-oldal Gördeszkás Filmfesztivál 2010.04.27 21:20:00
Aki nem esett nagyot a Critical Mass "felvonuláson", vagy inkább a deszkás műfaj képviselője, annak itt van a Toldi Mozi rendezvénye április 30-án: Griptape Gördeszkás Filmfesztivál és Party. Filmek, vetítések, DJ-k, valamint gördeszkás zenei válogatás. Griptape…..
Az Isten állatkertje Tükör 2010.04.19 22:22:00
Elnézést a hétvégi kimaradásért, de nem voltam gépközelben. De újult erővel folytatom munkáságom.   Most is épp szól a televízió, de csak szól, nem nézem, mert számomra nincs benne semmi érdekes. Inkább netezek és írom a blogomat. A Győzike megy, és van, akit ez…..
"A videóklipjeimben hordott ruhák közül néhány annyira szűk volt, hogy bugyit sem tudtam alá venni." (Ezentúl minden munkanap reggel kirakunk egy kérdést, a kommentekben pedig lehet rá válaszolni. Aki elsőnek kitalálja, az a legügyesebb, de ez talán evidens. Ha nem jön…..
ko0ter21 2010.04.13 22:00:44
B-oldal Az emberi százlábú 2010.04.12 16:54:00
TOP1 undorító horror EVÖR! Freddy Krueger, Frankenstein, vagy Jigsaw lófasz az alábbi film Mengeléjéhez képest, aki pár tiniből megálmodta az emberi százlábút, melyet nem rest útszéli házának pincéjében megalkotni. Biológiailag is kérdéses történet, ex/wannabe-náci…..
Egyelőre kampánycsend van, szóval politika majd holnap. Mondjuk, nem csak ezért, de az most mindegy. Van egy kedves ismerősöm, aki azzal becsmérel minket, hogy ”magyarkodunk”, pedig fogalmunk sincs a magyar költők/írók életrajzáról és műveiről. Ennek nagyon egyszerű oka…..
Az Isten állatkertje Kultúra 2010.04.09 18:28:00
Napom 1/3-át emberek között töltöm. Vannak ott minden félék: lányok, fiúk, fiús lányok és lányos fiúk (majd eldöntik), felnőttek, gyerekek, kicsik és nagyok. Az ő viselkedésük alapján rá lehet jönni, hogy hová tart az ország.   Mi megy ma az iskolákban?   Elvileg…..
Az Isten állatkertje A_kezdet 2010.04.07 22:11:00
Üdvözöllek eme kiránduláson, ott, ahol már csak azok vannak, akik nem tudnak akkorát ugrani, hogy átjussanak az amúgy is alacsony kerítésen. A többiek már kijutottak és mindannyian kint garázdálkodnak, hogy rombolják amúgy is elcseszett világunkat.Szó lesz itt mindenkiről,…..
ko0ter21 2010.04.08 21:00:59
B-oldal TOP5 dal gyerekhanggal 2010.03.11 07:20:00
Az elmúlt időszakban többször is meghallgattam az RHCP "One hot minute" korongját, amelyről korábban a Coffee shop a B-oldal hét dalát is elnyerte. Helyesen. Azonban az "Aeroplane" című dal közben beugrott, hogy hoppá, ez a gyerekhang-gyerekkórus dolog több dalban…..
RED HOT CHILI PEPPERS, 2006. DECEMBER 6., BÉCS, STADTHALLE Beck Zoli a sofőr, de mivel külön vettük meg a jegyeket, csak a helyszínen derül ki, hogy Zoliék fent, valahol a lelátó magasában fognak ülni, amíg mi lent, a színpadtól alig 8-10 méterre állhatunk. Irigyelem is magunkat…..
A Hősök visszafele mozog, az Airbourne zavaróan tolvajkodik, Rihanna kevés sikerrel próbál visszatérni a kívánatos nő imidzshez, az Overkill szar, Jimi Hendrix találkozik a visualizerrel, Avril Lavigne elsőként nézi meg Csodaországot, a Wolfmother meg csak rokkol. Ezen a héten is…..
És igen, Steven Tylerrel, mint énekessel, tehát a nagy balhé, énekeskeresés, kilépés, elvonó, felépülés stb. kb. eddig tartott. Szóval aki június 11 és 13 között az angliai Donington Parkban jár, az a klasszikus Aerosmith-t látja, és, ha ez nem lenne elég, megnézhetünk még…..
Hivatalos közleményben adtha hírül Jesper Strömblad, hogy immár nem tagja az általa is alapított In Flamesnek. Köztudott, hogy a gitáros már hosszabb ideje alkohol-problémákkal küzd, a svéd zenekar legutóbbi Budapesti koncertjén sem lépett fel az elvonó miatt. Strömblad nagyon…..
Henry Rollins - Spoken Word @ A38 2010.02.07. Valahol Kaliforniában, pontosabban a Sonoma Egyetemen, idén nyáron végzett egy évfolyamnyi mázlista. A diplomaosztójukon ugyanis a bal fülkagylón be-, majd minden élettani hatás kifejtése nélkül a jobb hallójáraton kiáramló,…..
Február 10-én adják át az idei Fonogram-díjakat, ami a vasárnap lezajlott Grammy magyar megfelelője lenne. A jelölteket egy 250 fős bizottság állította össze a 2009-ben megjelent magyar (és külföldi) lemezekből. A 2010-es névsor alább olvasható, de előtte még elmondjuk, hogy…..
Vasárnap este tartották a zenei élet legrangosabb eseményének tartott Grammy-gálát Los Angelesben. Ez volt az 52. ilyen díjátadó, és mint az várható volt, Beyoncé vihette haza a legtöbb kitüntetést, egész pontosan hatot (főleg az r&b kategóriában tarolt, de övé lett az év…..
Zenészekről, színészekről és egyéb művészekről tett közzé érdekes és ritka képeket a Crack Two weboldal.Ha például érdekel...egy 1957-es kép a Beatlesrőla backstage-ben focizó Bob Marleya kisfiú fején dedikáló bringás Elvisa Blondie-t csöcsöző Iggy PopJohn Lennon, Yoko…..
Elkészítette második videoklipjét az Ébren álmodunk című dalra a Nova Prospect, ami egyben a Studio-X csapatának munkája is. A forgatásra még 2009 augusztusában került sor, körülbelül 50 rajongó/statiszta részvételével, így a zenekar szerint a klip tükrözi a koncertjeik…..
2010 nyarán Európába érkezik Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom (Hangrobbanás Európa-szerte: A kezdetektől a robbanásig) elnevezésű turnéjával a Kiss , írja közleményében a szervező Live Nation . A szöveg szerint a  harmincállomásos koncertsorozat az…..
ko0ter21 2010.01.18 19:27:14
@mr.rogers: a slipknot lehet h jó és élvezhető zenét játszik, de olyan szinten igénytelen néhol h az már fáj...sosem fognak olyan számot írni mint ez a Kiss az I was made-del tették...írt már nagy rock slágert a slipknot-de olyat nem fog sose! mellesleg Gene Simmons még midnig bezsél magayarul!tiszteljük ezért:D
Meg nem erősített hírek szerint 2010. május 28-án a KISS Budapesten, az Arénában lép fel! A hivatalos közleményben a budapesti helyszín még nem szerepel, de a 26-i berlini, valamint a 29-i pozsonyi koncertek a 28-i magyar fellépésnek valóban szép keretet adhatnak. Mivel szimatot…..