Regisztráció Blogot indítok
Adatok
loi'sworld

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Loi's world Across the Universe 2010.01.02 20:42:00
Ez a film kap tőlem egy jó nagy ötöst. Nem tudom eddig miért nem hallottam róla, vagy miért nem láttam. Minden megvan benne ami kell. Jó minőségű, eredeti és gondolom eléggé költséges is. A filmben 26 Beatles számot dolgoztak fel, és ezek közel sem mondhatóak gagyinak. Mivel én…..
Loi's world Ez a karácsony?! 2009.12.25 16:46:00
Nem tudom, hogy hány embernek van hasonló sorsa mint nekem, a nagycsaládos mosolyogj a kamerába s csinálj úgy mintha minden rendben lenne dolog, de biztos vagyok benne, hogy nem 1-2 emberről van szó, mégcsak nem is egy-kétszázról. Erre mondják, hogy az ember nem választhatja meg a…..
loi'sworld 2010.01.03 13:34:35
Ma, újra legalább vagy 5 év után jártam először a Zöld Teknős nevű teázóban. Nem tudom, hogy ismeritek-e. Döbbenetes, hogy amikor az ember gyerek, mennyivel szebbnek látja a dolgokat. Mintha mesevilágban élne.Szóval elég lelkes voltam, mert már nagyon régen visszavágytam oda.…..
Loi's world Ez már 2010..! 2010.01.01 19:15:00
A mostani szilveszterről ne is beszéljünk. Maga a katasztrófa. Nincs buli = nincs szilveszter. Ez a szomorú valóság. Félreértés ne essék, nem azét mert az anyám egy megtestesül zsarnok és nem enged el. Hanem mert úgy amúgy semelyik bnőmet nem engedik el. Az, hogy idén nem…..
Aki olvasta tudja miről van szó. Aki nem olvasta, az csak sajnálhatja. Mert kérem szépen a legújabb sikerkönyv, Twilight néven, igenis nagyszerű. A Harry Potter mellet megkaphatná ő is a kiérdemelt helyet. 5 része lesz, 4 részt adtak ki, 3 részt fordítottak magyarra és 2 részből…..
A minap elmentünk megnézni, a Julie&Julia c. filmet, Merly streep új alakítását. Most sem csalódhatunk benne, hiszen fergetegesen játssza a 40 év körüli, kicsit öreges, bohókás, amerikai, Julia szerepét, aki az ételért él 's hal. Férjével, Paullal (Stanley Tucci) utazgatnak,…..
Miint sokan közülünk én is szenvedek az értékes műsorok hiányától. Azt hittem a Győzikénél már nem lehet leljebb süllyedni. Hát rá kellett jönnöm, hogy Lehet. Mert, hogy Benkő feleséget keres... Azt hittem, ez egy átlagos valóságshownak indul, de ez még annál is rosszabb.…..