Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rekontra

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A szakértői vélemény tartalmaz olyan elemeket, amelyek szerint a hölgy nem arról híres, amiről az angolkisasszonyok" – mondta egyebek mellett Magyar György péntek este a Klubrádió Kontra című, a Zsanett-sztoriról szóló műsorában. Az Index felvetésére – egy…..
rekontra 2007.06.06 17:46:27
rekontra 2007.06.06 14:21:26
Sanyi: természetesen meg sem fordult a fejemben, hogy meleg volnál. A neked szegezett kérdést hoztam fel példaként. Valaki azt írta neked: "Sanyi:
Hogy lehet, hogy férfi létedre ennyire hmm... a másik oldal fejével gondolkodsz?"
Én ezt úgy értelmeztem, hogy tipikus példája a "férfiatlanító" vádaknak, ha valaki -férfi létére - mégsem pontosan a bevett macsó szöveget nyomatja.
Az meg , hogy ki és mitől macsó, ízlés és agy kérdése.
A barátnőm pasija sem igazi férfi pl, mert vasal. Sőt, férfi létére ő is úgy gondolja, hogy csak azért nincs lakat a biciklin, attól még nem kell elvenni....
No mindegy, én hagyom ezt a témát az andikáknak meg az izomjaniknak. Az ömlengések valóban nem ide tartoznak:) A nők évezredeken keresztül tanulták a helyes viselkedésmódot a férfiakkal szemben, Andikám, ha már megkérdezted, hogy nekünk nem kéne-e megtanulni.Olvass utána. Jól belénk is verték. CSak nagyonkevés ideje emelték fel a hangjukat a nők, hogy hohó, nekünk is lehetnek elvárásaink.
És most lehet tovább lődözni, én ebbe beleuntam. Andikának kívánok egy igazi férfi-férjet, aki majd megtanítja kesztyűbe dudálni és ne itt üljön a neten naphosszat kontárkodni, hanem főzzön valamit és tanuljon ki egy szakmát (mert a szociológiához/nemi viselkedéstanhoz amúgy sem ért), aki majd ha Andika kiöregszik (vagy akár előtte), jól megbámulja a fitala husikat. Andika pedig majd irigykedik és lekurvázza őket dühében.
A csadort kívánó férfiuraknak pedig kívánok Andikákat, jó sokat!
:))))))))))
Frei Tamás felvette Pampalini-öltönyét, fejébe csapta a dzsungelkalapot, bevett pár maláriaellenes tablettát és bekente magát negyvenes fényvédőfaktorú napkrémmel. És végre hazalátogatott. Mert hogy itt aztán nagy bajok vannak, benőtte a gaz az országot, a Parlament előtt pedig…..
rekontra 2007.06.05 12:07:32
Mi lenne, ha azok, akik amúgyis megnéznek mindent a tévében, néha nem azért néznék, hogy utána jól letolják és ízekre szedjék a riportert. Ennek akkor lenne értelme, ha tegyük fel utána valami nagy társadalmi összefogás lenne és pl szabotálnák a kereskedelmi tévéket 1 hétig. Például. De benyelni MINDEN este MINDEN marhaságot, mint kacsa a nokedlit, aztán elrohanni másnap dolgozni és melóidőben jól lecseszni..no,erre mondják, hogy get a life.
Engem nem érdekel, mekkora marha Frei, de a tegnap olyan témát hozott fel, ami aktuális. Nem Claudia szülése, nem Puncuska szemöldöke vagy playboybevállalása (amit, jelzek, MEGNÉZNEK az emberek, hiszen különben nem kommentelnének annyit a témán, hogy már hülyét kapok tőle. NE NÉZD Győzikét meg Kiszlet meg a Cuncikát, és akkor NEM HOZZÁK LE!!)
HA Frei hülye, inkompetens, stb, óókéé. Hozzanak mást, aki ugyanezt a témát jobban feldolgozza. Kellenek felvilágosító műsorok, igenis. Amit mindenki megért, prolitól burzsujig. Ahol megmutatják, hogy van máshol, miért van úgy máshol és hol vagyunk mi. Ha nem Frei, más. Egyelőre én frei-t láttam erről beszélni, mert különben ott a Heti hetes vagy Mónika. Vagy a Fókusz. Meg a Fókusz Plusz. Az állami tévén kellen több ilyen műsor, rogyásig. Hogy elementáris ismereteket hozzanak be, mint pl jogvédelem, zaklatás, mentalitáskülönbségek. Az adómból, basszus, abból, tanítsanak. Az m1-en. És ne örüljek (ahogy tettem), hogy legalább Frei hozza ezt fel.
És a Frei által hozott témához: valaki magyarázza már el ennek az országnak, hogy nem úgy van, hogy háború vagy beszélgetés. Hanem van olyan, hogy kommunizmus NIX, rendszerváltás. Tiszta lap. Az észtek se ültek le "beszélgetni" a volt komcsi vezetőkkel, a németek se stb. Nem is ölték meg őket. Hanem leváltották. Nem engedték őket hatalomra. Morális okokból. Slussz. És maradtak az Orbánok, akiket kirúgtak, ha marháskodtak. De a komcsik labdába se rúghattak.
Erről dumálni, nem Frei cincálni.
Megkérdezte, hogy szánalomból alkalmazzák-e az oxfordi egyetemen a Babes-Bolyai Egyetem volt tanárát, és ez nem tetszett a csatorna tulajdonosának. Az EchoTv szerint nem először hibázott Kóczián, ezért azonnali hatállyal kirúgták.A Raport című műsorban május 29-én Kóczián…..