Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brontom

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd egy igen kemény, hátborzongató történetet kapott a családon belüli erőszakról. Megvert, és kifosztott feleség, sunyi pénzéhes válóperes ügyvédek, és egy agresszív, erőszakos volt férj, aki a jog és a hatóságok hányingerkeltő…..
brontom 2007.06.01 12:40:30
Mnden részvétem Laláé és ez nem csak üres frázis.

Azonban végtelenül bosszant (a NANE plakátjai meg pláne), hogy ezeket a történeteket legtöbbször a férfi brutalitás általánosításával kapcsolják össze. Talán mert a másik oldal szégyenli elmondani, ha vele történik hasonló.

Egy gyors story.

Pasi vagyok, Mi is elváltunk, az ok elhidegülés. Ez persze benne vana pakliban. A két kicsi értelemszerűen az anyánál maradt (a bírónőben fel sem merült, hogy ez lehetne másképp, pedig baromi jó apuka voltam). A házasság előtt volt egy házam, ott éltünk.

Az exem az első tárgyalás után teljesen nyeregben érezte magát, ezért a minimális láthatás feletti lehetőséget az anyagiakhoz kötötte. Kellett neki a ház, és az autó. Megtapta, azzal a feltétellel, hogy cserébe nem csak kéthetenként láthatom a gyerekeket, hanem értük mehetek a suliba az előre meghatározott napokon. Majd ez is kevés volt, kellett neki az egyik kft-m is, persze teljesen feltöltött banszámlával. Ez azért már nem tetszett annyira, tehát tiltakoztam. Hihetetlen veszekedéseket produkált, kitiltott a házamból, rendőrrel, öngyilkossággal fenyegetett, mindezt a két pici előtt.

Aztán egyszer felhívott (az eddig közös) házunkba, hogy beszélgessünk, majd legnagyobb megdöbbenésemre közölte, hogy még utoljára szeretne együtt lenni velem tekintettel a régi szép időkre.

Akkor már annyira tartottam minden megmozdulástól, hogy nem mentem bele.

Aztán évekkel később (közös ismerőstől) megtudtam, hogy az ügyvédnője javasolta, hogy tegye ezt, majd jelentsen fel nemi erőszakért (ezt egyébként a második tárgyaláson el is sütötte, de akkor a bírónő lesöpörte bizonyíték híján).

Szóval a másik oldal egyáltalán nem angyal, a NANE pedig gyárthatna normálisabb plakátokat is.

Egyébként megkapta a kft-t is, viszont papírom van, hogy a gyerekeket korlátlanul láthatom. Később már csak azon volt cirkusz, hogy időnként az én napjaimon elutaztak vidékre, vagy azokra a napokra szervezte a sulin kívüli programokat. Nomeg időnként felhívja a mostani feleségem és közli, hogy milyen szemét alak vagyok. De ez már apróság.