Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lemberg

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy hogyan szívassuk meg azon kevés szerencséseket, akik a megadóztatás ellenére is kapnak idén cafetériát. Volt egy ici-pici kiskapu a hideg étkezési jegynél kétszeres összegben adható melegutalványnál: két, magyar tulajdonú üzletlánc, a COOP és a CBA is beváltotta azokat,…..
lemberg 2010.02.03 15:19:00
@Smacika: Ha ennyire figyelsz, jobb ha viszel magaddal valakit a beváltáshoz, mert nem 10, hanem 90%-on szokták beváltani. Azt meg szerintem Te sem gondoltad komolyan hogy ideírom az étterem nevét. Korrekt, rendes csapat, miért tolnék ki velük. Nézz szét a városodban, menj be egy pár hazai tulajdonú étterembe, egyél valamit vagy igyál egy kávét, fizess utalvánnyal, beszélgess kicsit a pincérrel és kérdezz rá hogy a felesleget el tudjátok e boltolni. Ennyi. A számokkal pedig, mondom, csak óvatosan...
Terhes tinikkel foglalkozó, dokumentumfilm stílusú valóságshow-t készített az MTV zenecsatorna. A Várandós tinik (az angol cím frappánsabb: 16 és terhes) arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdeniük azoknak a fiatal anyáknak, akik szinte még…..