Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meztelencsiga

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
otthon a világ végén napocska 2011.07.05 12:39:00
na, most. már hetek, hónapok, évek óta ilyen kis nyávogások mennek, ez tovább nem mehet. nyet! itt az ideje változtatni, és jó dolgokat is leírni, mert az nem járja, hogy kommentben már az a kérdés: kevin él-e még, bloggerek; és nem pedig az, kevin hányadik hurkát tölti ma,…..
Meztelencsiga 2011.07.05 22:12:40
El sem hiszem, hogy ketten már idáig jutottunk, mintha ez a fél év, csak így egy szempillantás alatt elszaladt volna. Ekkor döbbenek rá, hogy Millow-al sokkal többet éltem meg ennyi idő alatt, mint másokkal eddigi életem során összesen. Pedig visszaemlékszem a kezdetekre, azokra a…..
Meztelencsiga 2011.04.13 00:29:50
"édes, egyetlen szerelmem! ha ezt olvasod, mindig jusson eszedbe az a csoda, hogy egymáséi vagyunk. örökké szeretni foglak, te vagy az életem. ha vitatkozunk is, édes veled a békülés."2009. március 6-án írtad a ballagási képedre, amit nekem adtál és dedikáltál…..
Mikor általában véve minden a legnagyobb rendben van a magánéletemben, akkor kezdek a legmélyebben gondolkodni azon, hogy vajon mikor lép fel az első olyan kis elháríthatatlan probléma, ami ezt a sok felépített és értékes dolgot abszolút a nullára redukálja, s tönkretesz mindent.…..
Áhh nemtom mi megy ilyenkor végbe bennem, de csak le kell szurkolnom ezt a bejegyzést. Hiszen már tegnap óta azon gondolkodom, írni kéne. Még a végén már többet nem fogtok látogatni. A héten nem történt semmi érdekes. Azon kívül, hogy mostanában mindenki olyan bunkó a suliban…..
Első ! 2007.10.07 12:06:00
Na, szóval az első.. :)..
Meztelencsiga 2010.11.12 18:21:59
Nem tudok mit mondani. Nagyon ingadozok, s nem ismerek magamra. A hét egy részében mélyponton voltam, aztán fellendültem, jó volt minden. Most újra nagyon visszaestem (nem számítottam rá). Nem tudom, mi segítene igazán, talán a pia? Sosem szoktam inni, de talán ideje lenne valahol…..
Mint már ebben a blogban sokszor említhettem, idén február óta rendelkezek jogosítvánnyal. Ezért javában használom is ezt az adottságot, s megpróbálok alkalmazkodni. Annyit rólam, hogy rugalmas, alapos, és modern sofőr kategóriába tartozom szerintem, aki mindig a lehető legnagyobb…..
Meztelencsiga 2010.08.27 20:19:18
Nagyon nehéz szakaszon vagyok túl a tervezésben. Először is az asztali számítógépem teljesen felszámolom, minden egyes darabot eladok – plusz tartozékokat is, egyéb hardvereket, egyedül csak nyomtatóm egy marad, a legújabb közülük. Ez előtt egy hullámban cserélem le a…..
Nem tudom mire vélni, de csöppnyi emberi életemben folyton újra és újra találkozom vele. Az összes pasi teljesen ugyanolyan, kivételek nélkül. Valami, nagyon el van ebben a világban, pontosabban országban cseszve. Valószínűleg kéne már ide valami világméretű katasztrófa, mely…..
Ma itt ülök, s írnom kéne valamit… de annyira nem történt semmi az elmúlt pár napban, hogy nincs mit említenem. Próbálom összeszedni a gondolataimat. Kicsit magam alatt vagyok mostanában, főleg ebben a két hétben, az időjáráshoz hasonlóan tiszta szeszélyes a személyem.…..
Meztelencsiga 2010.06.16 19:56:27
Nem ártott már, hiszen egyre jobban szúrta a szemem a kihasználatlan és csúnya/unalmas területeket. Ezért a háttéren helyet foglaló pasik számát is majdhogynem megdupláztam:) Ezenkívül nőtt a különböző színárnyalatok száma. Persze azért nyugodjatok meg, a következő…..
Jajj, de tényleg, hogy én mennyire is utálom…(!) hogy nagyon kicsi a világ, túl kicsi. Ha elmennék a világ végére, akkor is lenne ott olyan személy, aki valamilyen szinten, bármilyen formában érintkezett már olyanokkal, weben, személyesen, buliban stb… azokkal, akik…..
http://hvg.hu/itthon/20090904_video_meleg_velemeny_homofobia Szerintem önmagáért beszél. Hiszem azt, hogy nem törvényeken kell változtatni, és ráeröltetni magunkat a többségi társadalomra ezáltal, hanem megismertetni magunkat szépen lassan velük, lássák meg hogy mi is emberek…..
Hónapok eltelte után újra megint vele álmodtam. Eljutottam oda, hogy sajnos nem csak gondolok rá elalvás és lefekvés előtt, hanem már álmodom is. Annyira szép volt, annyira más az pillanat. A Tisza ligeti fákkal övezett helyen bandukoltam, korán reggel, még kicsit ködös volt…..
Meztelencsiga 2010.05.25 21:27:01
Vannak emberek, akik iránt úgy törnek érzéseim, hogy nem is tudom, miért gondolom azt, amit. Van egy srác az MSN-emen, akivel több, mint fél éve már nem is beszélek egy szót se, de naponta lép be. Ebben nem is lenne semmi érdekes, azon kívül h egyszerűen azon agyalok napok óta,…..
Sajnos a mai világban nem tudni mitől kell tartanunk. Egy példával élve, egyik ismim, aki Rion legjobb barátja, "D." készített egy újabb facebook fiókot, amivel azt várja, hogy majd a meleg és a heteró életét ketté tudja választani... Közben én is elkezdtem gondolkodni,…..
Voltam magánórán. Tudni illik ezt az évet, legfőképp magamra fogom áldozni. Ebben az évben mindenben csak önmagamra költök majd, művelődök, formába hozom magam, csakis olyan dolgokra adok pénzt, ami az imizsem javítja. Ebből a dologból nem fogok engedni, eddig mindig más volt az…..
Ebből áll ki már az egész életem, meg fog is. Annyira elegem van:S Sok mindent betanulok és két hét múlva vagy egy éven belül már úgyse tok majd semmit. Annyira hülyeség, teljesen kiakadok rajta. Ráadás holnap hétfő, s rögtön két dologból is témazáró. Menjenek már a halál…..
Várhatóan újraírja a Fidesz a melegek előtt is nyitva álló bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló szabályokat, a Fidesz sajtóosztálya szerint a Polgári Törvénykönyv újratárgyalásakor erről is fog dönteni az országyűlés. A Fidesz korábban azért kifogásolta…..
Meztelencsiga 2010.05.04 20:31:26
Nem is írtam még le a véleményem a Fidesz 2/3-os győzelméről. Először is gratulálok, de ezt gondolom már párszor Facebook-on is leírtam. Végre talán az egyöntetűség miatt koalíciók és tiszi-toszi bürokráciaerdő nélkül létrejöhetnek olyan döntések, melyek egy az egyben…..
Szerintem ez egy amolyan integratív téma, hiszen nem kell feltétlenül melegnek lennie annak az embernek, aki távkapcsolatra adja a fejét, viszont bolodnak annál inkább:)Nem vagyok már naív, és nem gondolom, hogy mondjuk egy hetero ember is olvassa ezt az irományt, és rájön, hogy…..
Mindez egy nap alatt... Azért nem semmi:D Kezdjük a történet elején: Unalmasan, hittelen, de mégis kíváncsian görgetem a társkereső hasábjait. Mit ad isten, meglátok egy viszonylag közel lakó fiút, aki tök helyes is. Részletezve: Fekete rövid haj, alapszinten szálkás/izmos test,…..
Remek kellemes idő lenne, de állandóan fúj a szél. Így merőben elzárkózok a kimozdulástól. Néha meg kell gyónnom a kis hülyeségeimet, s magamnak indokot adnom a lustaságomra, hiszen nem más az egész. Egyszerűen elegem van a hétköznapokból, s saját magam semmisségéből.…..
Tegnap este D.-vel elég hosszan dumálgattam, mármint az elmúlthetekhez képest sokkal jobban bő lére eresztve. Épp egy elég nagy kitört szarkavarás témáját mesélte el. Ami után indulat teljes kommentet zúdítottam Rion blogjába. (Szerencsére nem moderálta ki:) Hiszen annak ott…..