Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jancsika99

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi történet nekem főleg az "unprofi" szó miatt emlékezetes. Amúgy annyi történt, hogy Márk elég drága cipője gyorsan tönkre ment, de a Playersroom üzletvezetője - micsoda oltári meglepetés - nem sietett kárpótolni a vevőt, sőt egészen undokul viselkedett…..
Jancsika99 2009.11.14 00:40:08
Kedvesmárk!
Én egészen véletlenül ismerem az esetet, illetve a Playersroomban dolgozó hölgyeket...

Visszaviszed a cipőt,elmondják neked a dolgok menetét,amelyet nem az eladók találták ki. Te, mint kis elkényeztetett hüegyerek, nyávogsz, hogy most mégis akkor miben járjál, mert neked a 3hónapos 20000ft-os cipő már ciki. Ne haragudj, de nem úgy nézel ki, mint akinek 1 cipője van...

Nagyon jólnevelt gyerek módjára, érdeklődsz telefonon 14 munkanap eltelte után, hogy mi van már a kis lábbeliddel, és természetesen mindezt nagyon kedvesen, türelmesen teszed. A telefonban összevissza beszélsz, hogy a veled beszélgető eladó képviseli a céget, meg hogy rég lejárt a 15 munkanap...lehet, hogy a westendben hétvégén is dolgoznak,de megosztanám veled, hogy ettől az még nem számít munkanapnak.

Ezek után az eladó megígéri, hogy egyéb teendői mellett utánanéz, hogy mikorra várható az eredmény, mert te türelmes vagy.Visszahívna,de te fontos ember vagy, téged nem lehet ám akármikor zavarni...

Szerinted majd egésznap téged fognak hívogatni..? Ugyanmár...Állandóan agyelhagyás van bent, tele a bolt...Nagyon bunkók lehetnek az eladók,ha ennyi elégedett vásárlójuk van..

Visszakaptad anyucipénzét, akkor meg mi a probléma..Örülj és ne vegyél többé 25ért Gant cipőt a Playersroomban...

A másik players a Westendben megszűnt, te kis plázakandúr...meg amúgyis női bolt volt(PlayersWOMAN)...

Próbáld meg egyszer milyen boltban dolgozni,aztán írkáltass levelet ide anyucival...