Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spooncsocsocso

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bentleyről általában egy nagy, kényelmes, nyugodt luxusautó jut az eszébe az embereknek (nem véletlenül, hiszen II. Erzsébet brit uralkodó is ilyennel jár – pontosabban ilyennel is), ám a gyárnak akadnak olyan fejlesztései, hogy az ember lélegzete eláll...
Íme Korcsnoj és Karpov. Az 1970-es évek elején még baráti viszony volt közöttük, de aztán a dolgok olyannyira elromlottak... ...hogy az 1978-as sakkvilágbajnoki döntő minden idők legviharosabb,…..
spooncsocsocso 2015.08.07 20:29:52
Nevéhez méltó szépség a Majesty 122, ami egyike az egyik menő arab hajóépítő cég, a Gulf Craft azonos nevet viselő sorozatának. A nem egészen 40 méteres jachton tíz vendég utazhat teljes kényelemben. Vessünk rá egy pillantást! (fotók: gulfcraftinc.com) A hajót elnézve…..
spooncsocsocso 2015.05.17 16:30:24
Most, hogy lassan a sorozat, és Nucky Thompson története végéhez érünk, mindenki elgondolkodhat azon, milyen is a viszonya Atlantic City (egykori) mindenható urával, és a körülötte megforduló gengszterekkel. Vajon érdemes bármelyikük arra, hogy szurkoljunk a sikeréért…..
spooncsocsocso 2014.10.24 17:23:05
A kommentekben már többször is írtátok, hogy a történetben a chicagói szál a legérdekesebb. Egyrészt ott ténylegesen történik valami, aztán meg a Mueller/Van Alden - Eli duónál furcsább párost nehezen lehetne összerakni, és végül, de egyáltalán nem utolsósorban Al Capone…..
spooncsocsocso 2014.10.18 22:26:14
Világszerte élő tévhit, hogy a szabad lehetőségek hazája az Egyesült Államok. Ezt azonban ideje lenne végre elfelejteni, és felismerni: a rendszerváltás óta egyértelműen Magyarország a szabad lehetőségek hazája! Hol máshol fordulhatna elő, hogy volt szkinhedsrácból a baloldal…..
Lehet azon vitatkozni, hogy milyen évadon vagyunk túl. Volt, aki számára lapos volt, "nem történt semmi", akadt, aki kifejezetten hangulatosnak nevezte, és visszagondolva én magam is írogattam jót is, rosszat is a negyedik szériáról. Gyp Rosetti súlyos örökséget hagyott maga után:…..
spooncsocsocso 2013.11.26 23:34:19
Jókai Mór egyik kedvenc írói fogása volt, hogy bizonyos események előzményeit, karakterek motivációit jó sokáig titokban tartotta, hogy aztán még nagyobbat csattanjon az áll a padlón, amikor lehullott a lepel. És ezt baromi jól alkalmazta, nem véletlenül volt rendkívül…..
spooncsocsocso 2013.11.20 23:46:35
Tudom, többen is jelezték, hogy sokak szerint az előző epizód volt az évad eddigi legjobbja, de nálam messze a mostani vitte el a pálmát. A szellemes, jól kitalált, felépített és megvalósított párbeszédek a gyengém (az egyik a sok közül), és ezúttal térdig járhattam bennük.…..
spooncsocsocso 2013.11.05 19:42:22
Az egyensúly megtartása, na meg a katarzis fokozása érdekében jó, ha a főhősnek hasonló kaliberű ellenlábasa van. Ez még akkor is igaz, ha a főhős éppenséggel nem pozitív figura, mint a szóban forgó sorozatban Nucky Thompson. Az egyelőre nem derült ki, hogy ez a Doktor Nárcisz…..
spooncsocsocso 2013.10.05 22:05:23
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Jelenlegi munkahelyemen 4 éve dolgozom, IT…..
Nem hiszem el, hogy még mindig van, aki nem tanult az elmúlt sok év benzinkúti lehúzásaiból, tele van velük az internet, meg itt a blogon is volt már jópár ilyen sztori. Bár én is azt hittem, hogy teljesen evidens mindenki számára, leírom újra: te tankolj saját magadnak, annyit,…..
spooncsocsocso 2010.03.02 13:10:18
Kedves terror blog!   Pályakezdő vagyok, életem első munkahelyét próbálom megtalálni, eddig sikertelenül sajnos. Tucatszám küldöm a cv-ket, hívogatom a hirdetéseket, de alig akad néhány hely, ahonnan egyáltalán visszajeleznek, interjúra pedig csak a legritkább esetben…..
spooncsocsocso 2010.02.15 19:46:33
@váj mí: Nem azok ha normálisak jöhetnek, ukrán van most is két néni, persze ők kárpát-aljai magyarok, és teljesen rendben vannak. Az erdélyiekkel már más a tapasztalatom.
Családunkban régi hagyomány a halottak napi dunántúli turné. A közvetlen ősök meglátogatása a Győr-Szombathely tengely mentén esedékes, a hosszú útra általában tesztautót viszek, mert egyébként igen ritkán járok országot, és így legalább lesz fogalmam a kicsit hosszabb…..
spooncsocsocso 2009.11.13 22:31:26
@Krisi: Kedves Uram!

A modern, legújabb fejlesztésű dízeleknek szinte minimális a korom kibocsátása hála a részecske szűrőnek.
A chip tuning optimalizálja a motor járását, jobban megy és kevesebbet fogyaszt.

Tiszteletem