Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Otthon Blog

26 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerek futárokat, de azok általában dupla sajtos pizzát hoznak nekem, kis kólával és ajándék süteménnyel. Na, de komolyra fordítva a szót: tegnap este azonnali és expressz csomagszállításra volt szükségem. Mert természetesen - csak, hogy ne hazudtoljam meg magam - elfelejtettem postázni néhány…..
Felmerülhet a kérdés, hogy mikor a legnehezebb feladat a kertfenntartás, ha az évszakot nézzük? Tavasszal ültetés, nyáron hetente fűnyírás és locsolás, ősszel gereblyézés, télen hólapátolás attól függően hogy mikor mennyi hó esik. Nektek mi a véleményetek, melyik…..
Az ipari tisztítószerek a legmegbízhatóbbak. Mondhat bárki bármit is, sajnos ezek a leghatékonyabbak, és ha gyorsan és precízen akarunk végezni a takarítási feladatokkal, akkor muszáj pénzt költenünk. Van persze egy csomó hasznos portál, ami különböző tippekkel lát el minket,…..
Látszólag jelentéktelen kis helység takarítás szempontjából a fürdőszoba, de mégis rengeteg a teendő. A fürdőszoba polcokról olykor teljesen megfeledkezünk, pedig iszonyatos rendetlenség tud kialakulni ott. A penészedés megszüntetése is gyakori feladat szokott lenni…..
Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mi is az a LED modul, ezért gondoltam írok egy rövid bejegyzést róla, hogy felvilágosítsalak titeket :)Szóval a reklámozásnak vannak nagyon elavult formái, mint például az egyszerű plakátok, amelyek egyrészt nem is olyan látványosak,…..
Miután kész a házépítés első lépése a tervezés, következik a híres-neves tereprendezés, amelynek több típusa is van. Nagyon ritkán fordul elő az a szerencse, hogy sík területre tudunk telket szerezni, ahol nincs szükség tereprendezési munkálatokra. Amikor nagyobb göröngyök…..
Aki panel lakásokban lakik, azoknak a korlát szóról maximum a rozsda, és a csúfság juthat az eszébe. Vannak viszont nagyon elegáns, esztétikus megoldások különböző kertes házakban, vagy wellness szállodákban, amelyeket a panel lakás lakói könnyen megirigyelhetnek. Íme néhány…..
Az utólagos falszigetelés szóba jöhet téglaházaknál, pincéknél, és különböző teraszoknál is. Erre a szigetelési típusra van szükség penészes és/vagy vizes falak esetén. Fontos, hogy mikor utólagos falszigetelésre kérsz ajánlatot, akkor vizsgáld meg, hogy az adott cég ad-e…..
Az ablaktisztítás egy rémálom minden lakásban. Nagyon ódzkodik mindenki tőle, de a napok során be kell látni a koszos ablak láttán: előbb vagy utóbb el kell végezni. Sokan azt gondolják, hogy a takarítás ezen részénél van a leginkább szükség különleges tisztítószerekre,…..
Igen már várom is a kérdéseket, hogy mi a jó francot keres egy kutyaházas cikk egy lakberendezési blogban. Nos a válasz egyszerű, ha az otthon kerül szóba, nem csak rólunk, emberekről lehet szó, hanem kedvencünk otthonáról is, a kutyaházról. Gondolnátok vagy sem, ma már a…..
Tud valaki olyan embert mondani, aki ne szeretne egy külön helységet készíteni otthonába egy infraszauna számára? Nem hiszem. Egyedül panel lakások esetén lehetünk gondba, de kertes házak esetén két megoldás is szóba jöhet: infraszauna a ház kibővítésével, vagy csak…..
A műgyanta padló ma már az egyik legnépszerűbb padlótípussá vált az ipari létesítmények és az otthonok körében. Hogy miért? Az egyik legelőnyösebb tulajdonsága az, hogy ellenáll többnyire minden vegyszernek, megtartja eredeti színét, és "formáját" évek után…..
Egy bejárati ajtó nagyot dobhat egy kertes ház külsején, de fontos, hogy illő legyen magához az otthon stílusához. Minden színben találhatunk bejárati ajtókat, csupán a lakó egyedi ízlésétől függ, hogy a bejárati ajtó fehér, világosbarna, vagy éppen halványzöld. Nem csak…..
Ki ne szeretne egy télikertet otthonába? A télikert mára a lakberendezők, és lakásfelújítók egyik álmává vált. Minden lakberendező szívesen ajánlja fel egy télikert építtetését abban az esetben, ha a lakó tanácstalan egy új otthon építése, vagy egy lakásfelújítás…..
Melyik helységbe kell csempe? Milyen csempét válasszak? Ha valaki lakásfelújításon töri a buksiját, akkor a csempe szekcióban talán ez a két kérdés merül fel először az illető fejében. Aztán jön, hogy vajon milyen színű legyen a csempe, miután kiválasztotta a csempe…..
A parafa parketta a másik olyan parketta, amely igen népszerűvé vált az utóbbi években a lakberendezők és a belsőépítészek körében a külseje miatt, na meg néhány pozitív tulajdonsága végett. A parafa parketta hőszigetelő képessége talán a legjobb az összes parketta…..
A következő belsőépítészeti kategória a burkolatokat érinti. Ez egy igen széles témakör, és ha részletesen seretnénk beszélni róla, akkor az nem fér bele egy cikkbe, úgyhogy ebben a bejegyzésben csupán a padlótípusokat fogjuk megtárgyalni. Laminált parketta: a parketta az…..
Az első belsőépítészeti kategória, amiről szót fogunk ejteni, az a nyílászárók, és annak fő típusai. A nyílászáróknak sok fajtája van, lehetnek ezek ajtók, ablakok, garázskapuk, tolóajtók, tetőtéri ablakok, de még a redőnyök is ide sorolhatóak. Ajtó: rengeteg típusuk…..
A belsőépítészet egy nagyon tág fogalom, talán az otthonhoz a legjobban kapcsolható, szóval váltsunk néhány szót róla, hogy milyen a jó belsőépítészet, és milyen főbb részekre oszlanak. A belsőépítészetet általában érdemes lakberendezőre bízni, hogy ha nem bízunk…..
A trópusi hajópadló burkolatok ma már igen nagy teret nyertek a parketták világában minősége és szépsége miatt. A hajópadló a klasszikus és a modern belsőépítészet egyik kedvenc burkolóanyaga, mely ma már igen csak népszerűvé vált. A hajópadlók a mai napokra önálló…..
Talán a takarítás az a dolog, amit a legkevésbé szívesen csinálunk otthonunkban. Itt a nyár, és ahogy egyre melegebb lesz az idő, annál kellemetlenebbé és izzasztóbbá válik a takarítás. A férfiak ilyen időbe gyakorlatilag képtelenek a takarításra, de valjóban a nők is csak…..
Közeleg a nyár, bár sajnos az időjárás nem erre utal, az eső csak esik, és így esélytelen, hogy bárki is úszhasson egyet a medence felszínén. A jó medence szép, és jól fertőtlenített, ellentétben a strandi medencék többségével. Egy medence...mindenki erről álmodik, akinek…..
Mindenkinek az életében eljön egyszer, vagy többször az az állapot, amikor lakásfelújítás segíthet csak a lakáson. Kopott parketta, kopott bútor, lemoshatatlan koszok a konyhában, töredezett kőpadló, és még sorolhatnám minden szobára nézve. A parketta felújítása csak a…..
Gondolkodtál már rajta, hogy hogyan javíthatnál az alvás "minőségén"? A kényelmen csupán egy dolog tud segíteni, és ez a matrac. A matracoknak rengeteg típusa van, és rengeteg kategóriára oszthatók, például kemény vagy puha matrac, kókusz vagy hideghab matrac, stb. A matrac keménysége attól függ,…..
Na már ismét a bowlingról írok, remélem nem haragszotok érte Olvasók :) viszont a bowlingnak ez az egyik legfontosabb kérdése, a golyó megfelelő kiválasztása tehet minket eredményessé! Mondanom se kell, hogy minél nehezebb egy golyó, annál nagyobb lesz az erő, amivel a bábukat…..