Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Álláskereső

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, az HBO jófejségének köszönhetően óriási megtiszteltetés érte a comment:com-ot: részt vehetünk a vasárnap kezdődő, és négy napon át tartó Monte Carlo-i tévéfesztiválon, ami ráadásul idén ünnepli az 50. születésnapját, szóval fasza puccos kis buli lesz,…..
Szia! Az előbb akadtam a blogodra, s nagyon tetszik, mivel én is szívtam/szívok eleget.   Volt egy érdekes nyaram, amikor megint munkát kerestem. A hirdetés: asszisztens egy logisztikai cégnél. Két és fél egyetemi diplomával meg tanári tapasztalattal gondoltam megpróbálom. Én…..
Álláskereső 2010.01.10 17:16:05
2007. 09. 01. előtt egy héttel úgy éreztem megnyertem a főnyereményt. Ekkorra íródott a munkaszerződésem a Cégnél. Ez azért is volt öröm, mert elfogadták, hogy nincs szakképesítésem, csak gyakorlatom. Boldogan elfogadtam, még úgy is, hogy kiderült, hogy nem 8 órát, hanem…..
Egyes személyügyi igazgatók szerint a HR szakmához gazdasági végzettség szükséges, mások a gazdasági és jogi kombinációra, néhányan pedig a HR diplomára esküsznek. Egyáltalán szükség van-e, elvárás-e a HR-es diploma ezen szakma gyakorlásához? Vajon mi az igazság?   A…..
Olvasónk felvételizett egy irodaszer kereskedelemmel foglalkozó céghez. Az interjú előtt egy parkolóban pihent, ahol érdekes dolgokra lett figyelmes. Egy hölgy és egy férfi sietve öltözködtek, s bár megpróbált észrevétlen maradni, nem járt sikerrel. Hogy mi köze ennek a…..