Regisztráció Blogot indítok
Adatok
timpanto

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teadélután Búcsú az Odeontól? 2012.07.13 14:13:00
Egyelőre ott a kérdőjel a címben, mely jól mutatja, hogy még nem is igazán tudtam tényként elfogadni az Odeon-Lloyd, az egyik legkellemesebb hangulatú, ráadásul legolcsóbb budapesti artmozi bezárását. Nem, főleg mert épp szombatra terveztünk barátnőmmel ellátogatni a Hollán…..
Három év és kb. hárommillió forint kellett, hogy a Cougar vezetési élménye elérje azt a szintet, ami kicsivel a vételi állapot felett van. Nehéz összehasonlítani Csikós Puchjával, amiről 2006-ban írta ezt a posztot, és azóta belement egy-két százezer, de ugyanúgy néz ki, mint…..
timpanto 2012.05.24 19:06:34
@Rák Attantam: Megőrűltél? Márkaszervízbe 3 évesnél öregebb autót? A mai szervízekben csak hibakódot tudnak olvasni, azontúl megállt az élet.
timpanto 2012.05.24 19:19:20
@Rák Attantam: Hát az lehet, hogy kevés lesz ehhez a szopórollerhez! :)
timpanto 2012.05.24 19:29:13
@cr500: Ez úgy lehet, hogy cimbiségből és jopofiságól nem lehet alkatrészt venni. Nekem van egy 20 éves rönyó master-em és mivel nem akartam alatta feküdni itthon kuplungot cserélve (egyszer már csináltam magam), így egy kilómba került.
Bár a legóval fegyverkezés visszatérő és hálás téma a blogon, most kivételesen nem teoretikus kérdések feszegetése végett kerülnek tankok a posztba.A Mechanized Brick mögött álló srácok például a fejükben felhalmozott legó-tudást úgy próbáláják pénzre váltani, hogy…..
Megint egy újdonság - illetve egy facelift, hiszen rabszállító eddig is volt a rendőrség-programban, 7245-ös számmal - a cikkben lesznek bőven összehasonlítások. Hogy jobb lett-e mint elődje? Lásd alant. A 2011-es év minden jel szerint a rendőrség megreformálásának éve lesz,…..
Amikor a Prius nálunk járt teszten, kipróbáltam az automatikus tolató rendszerét, de csúfos kudarc lett a vége. Aztán később Évával a Toyotától beszéltünk a dologról, és valaki a háttérből megjegyezte a vonal túloldalán, hogy egy hét szerinte is kevés ahhoz, hogy a Prius…..