Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nickg19810331

1 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, Hogy miért kezdünk blogolni? A válasz egyszerű, csak úgy :-) És így szeretnénk beszámolni ismerőseinknek az utazásainkról vagy csak egyszerűen a napjainkról, elsőre nme tűnik izgalmasnak, de hátha sikerül párérdekes "cikket" írnunk...
Most hétvégén kerül megrendezésre a Hungaroringen a WSR, azaz a World Series by Renault. Ez az esemény négy bajnokságot foglal magában: a Formula Renault 3.5 Seriest, a Eurocup Formula Renault 2.0-t, a Eurocup Megane Trophyt, és a Eurocup Cliot. A különböző bajnokságokban a…..
nickg19810331 2013.09.10 20:14:26
nickg19810331 2013.09.10 20:27:38
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
nickg19810331 2013.09.08 16:10:19
Ha voltál 2012-ben bármelyik COOL budapesti buliban, hallhattad te is a susmogást. Ki az a szemtelenül fiatal és szemtelenül divatos csaj, akit mindenki bámul? Kinek van ilyen egyedülállóan COOL stílusa ebben a városban? Mindannyian megtisztelve érezhetjük magunkat, hogy Liliane, akire…..
Egy kép landolt a szerkesztőségi levelezőlistán, csak annyi volt a komment: gyanús, hogy ez az autó pórul fog járni. Az Audiból úgy lógnak a csövek, mint súlyos sérültből az infúzió, katéterek és monitorkábelek. A párhuzam teljesen helyén való, mert aki elég…..
Badarság mi? Nyilván gondolkodni kell. De mi van akkor, ha a következő a szituáció:Lány koromban tetszett egy fiú. Osztálytársak voltunk egy ideig általánosban, aztán már csak hébe hóba futottunk össze. Végül mégis csak jóba lettünk, sokat dumáltunk. Kiszökött éjjel, hogy…..
A traktor mellett a régi plakátokat szerettem legjobban a zuffenhauseni Porsche múzeumban. Amíg a bütykös gumis, áramvonalas mezőgazdasági munkagépet alaposan körbejárhattuk, addig a gyönyörű grafikákat nem sokáig csodálhattuk: az idegenvezető pikk-pakk kiterelt minket a…..
Tisztelt Bizottság!Nem restellem magam kinevezni a hölgyek szóvivőjének, így élvezve jó pár millió nőtársam egyetértését egy indítvánnyal fordulok önökhöz. Nem működik ám ez így. Túl sok minden sújtja a szebbik nemet. Asszonysors, megkülönböztetés. Szülés, és…..
Ha van valakid, törvényszerűen a lehető legtöbb időt szeretnéd vele tölteni. Ha kell bent maradsz dolgozni, hogy este találkozhassatok. Esetleg a maratonfutásos gyakorlásod után kíséred el álmaid kisasszonyát tescozni. Vagy épp nem alszol egész éjjel, mert a barátnőd hisztizik…..
Dagi vagyok! Vállalod? I'm back 2011.02.03 18:46:05
Meglepetés!Nem, nem haltam meg, nem tűntem el, nem vesztettek el, és nem is vesztettem el semmit. Gyógyultam. Persze nem úsztam meg az egészet egy laza náthával, de még a tüdőgyuszi sem volt elég. Kóros hisztiszbe, és önbizalomhiányitiszben szenvedtem, illetve épülgetek a mai…..
nickg19810331 2011.02.03 21:44:10
Kedves férfiak!Ez így nem működik ám. Ideje elbeszélgetnünk egyről, s másról. Én híve vagyok az emancipációnak, mint ahogy sok nőtársam, de egyikünk sem viseli szívesen mindig a nadrágot. Nem árt, ha tudjátok még, hogy mi a feladatotok. A férfi pénzt keres, elvégzi a…..
Szuperjó dolog hazamenni, besüppedni a klassz kis ágyadba, begubózni a szobádba, és azzal tölteni az idődet, amit imádsz. Otthon minden sokkal jobb. Otthon jobb betegnek lenni, mint a munkahelyen. Otthon egyedül is lehetsz, és a szeretteiddel is. Otthon úgy rendezed be a környezeted,…..
Régóta próbálom megfejteni azoknak az embereknek az észjárását, lelkivilágát, akik nem valami mellett, hanem valami ellen köteleződnek el. Foglalkoztunk már számos közlekedéssel, autózással kapcsolatos "vádponttal", és mindig feltűnt néhány kommentelő, akik - a…..
nickg19810331 2010.04.27 11:42:55
@Devil: én nem azt akartam mondani, hogy mindenki tekerjen mostantól, ha így jött le akkor elnézést a kommentelőktől. én csak azt szerettem volna, hogy attól, hogy a kerékpáros valamennyire kivnja magát a KRESZ alól, az nem biztos, hogy bunkóság, lehet hogy pont azért teszi mert úgy biztonságosabbnak érzi.

mióta bp-n lakok sokat hallom az itteni embereket nyafogni, nem jó a tömegközlekedés, az úthálózat.

próbáljatok meg 100e fő alatti városban élni ahol a buszok csúcsidőben max 2szer járnak egy útvonalon óránként, nagyjából 0 a kerékpároshálózat. ott tényleg az autó/motor marad egyedüli alternatívának.

de hogy válaszoljak a pontjaidra:
1. járdán kb 10-15-el gurrulok és csak az üllői út mentén kell a pöttyös és ecseri megálló környékén, szóval nem nagy táv, duna parton végig kerékpárút, lágymányosi hídon is, és a hungária mellett is. egy dolog zavar hogy sokan üvegszilánkkal hintik be a kerékpárutakat.
2. esőben-hóban én sem vállalom, arra van a bkv bérletem
3. nem a biztonságos utak miatt használom én is a széles járdákat, bicikliút minősége olyan mint a normál utak itt bp-n

én egy szóval sem mondtam hogy csak lusta emberek autóznak...én is használom a céges autó intézményét.
Pilu Kerékpárforgalmi igazolvány 2010.03.24 17:25:00
Nesztek futárok! Majd ha a választások után megállít a csendőr a Deákon, oszt’ kéri a forgalmit, nem lesz olyan mosolygós a szátok!       ..
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
  Picit furcsa ez a rendőrautó. Ja, hogy ez valami biztonsági szolgálat! Nyilván véletlen, hogy széles, ferde kék sáv van az oldalán, fehér felirattal. A motorházfedél elején is van egy kék sáv, de ez tényleg csak a vak végzet műve lehet. Hogy ilyet szabad? Akkor én is…..
nickg19810331 2010.01.20 22:20:15
bár a festés nem stimmel de az elmű-s autók mióta "hordhatnak" kék-piros villogót?
indafoto.hu/ddddino/image/4554925-96405593
múltkor hasonló miatt mentem le az útról csak főgázos volt és olyan volt a szirénája is mint a rendőröké, utána esett le, hogy ez se nem rendőr se nem mentő (a tűzoltót kizártam a fehér színű furgon miatt :-))
Valaki tényleg állítsa már meg őket. A legújabb őrület, hogy mostantól már a letöltésért is kell nekik fizetni. Fizetni kell a honlapon a háttérzenéért, a videó és zenei streamért, az IPTV-ért, de még a hívódallamért is. Meg a kis faszom nem kéne? Tudom, hogy ez az…..
nickg19810331 2010.01.19 02:20:54
azt hiszem ez is érdekes lehet: www.artisjus.hu/opencms/export/download/felhasznaloknak/aktualis_jogdijkozlemeny_U.pdf a 10 és 11-es pontokat találom legviccesebbnek. tényleg már csak egy lépés amit fentebb valaki írt, hogy a szerverekbe szánt hdd-im után is artisjusnak fogok fizetni pluszba, nem is hülyeség írok az anyacégnek és a külföldi szerverüzemltetőinknek, hogy úgy kalkulálják az éves költségeket, hogy diszkenként 30eurot utalni kell a magyar artisjusnak is :-) na szép artisjus mentes álmokat.
Dino Tibor meglátogatta a Budai Skála romjai helyén a héten megnyitott tiptop Allée-áruházat, ahol a Van Graaf ruhaboltban megcsapta a szocializmus szele. A nyitás izgalma meg az akciókra vetődő tömegek váratlanul érhették a személyzetet, úgyhogy a negyedóra/nadrágkiadás…..