Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mosquitoo

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Taki. Ezzel. Már többször is!A start Dunavarsányban volt, pontosabban rögtön Dunaharaszti után. Ez Budapest agglomerációját jelenti, de pénteken este szembesültem azzal, hogy tőlem majd' 40 kilométer, ami elég durva bemelegítés lenne: ezért megkértem Mogyit, hogy dobjon le minket…..
Mosquitoo 2011.06.15 14:49:47
@kőbájker: Képzeld, nekem sincs műhelyem itthon, de attól még nem kalapáccsal szerelem a kipufogót - mint ahogy a tanácsod a videóban hallható. Érdekes, amióta összeraktam a Simsonom, a 2k km alatt eddig csak kilométeróra spirált cseréltem :)
És azt vedd már hozzá, hogy a Simson Star alaphangon 40 éves, az S51-ek nagy része több, mint 25! Hány évesek is voltak a robogók, amiket úgy ajnároztál? A Motowell kb 1... az MBK meg 10?
Robogó Ruck'n roll 2011.04.02 13:12:00
A robogókat általában vagy szappantartónak, vagy (a retrofíling kedvelői) pléhdoboznak szeretik látni. Mintha ez a műfaj csakis a karosszériás pöcsköszörűké lenne.Pedig egyáltalán nem így van: az átépítőkön kívül van olyan gyártó is, aki sutba vágja a műanyagot …..
Mosquitoo 2011.03.06 14:39:26
Tőlünk, autósoktól elvárják – és nem egyszer kényszerítenek -, hogy ésszel, takarékosan és minél kevesebbet közlekedjünk, ideje bizonyítania a nép választott képviselőinek.Tessék spórolni, erre jó a Skoda Superb.Mai cikkünk blogposztja...
A múltkori autós idegesítés elleni pontokba szedett poszthoz hasonló módon írt levelet Teodora, aki arra igyekszik rámutatni, hogy a tanuló vezetők kapcsán mire kell leginkább figyelnünk.Néhány hete megkért egy barátnőm, hogy kísérjem el egy autókázásra, mert friss jogsisként…..
Gondolkodott már rajta, milyen világ köszönt ránk, ha elfogy a szén, a gáz az olaj? Ha nem találunk hasonlóan könnyen és nagy mennyiségben kiaknázható energiaforrást, a tudományos kutatók véleménye szerint váltás helyett akkora válság vár ránk, amilyet még nem láttunk.…..
Amikor egy veterán korú autót szétflexelnek és típusidegen alkatrészeket erőszakolnak bele, minden jóérzésű autóbuzi felszisszen. Egy veterán, ha elérte azt a kort, megérdemli hogy újkori önmagához méltó állapotban csillogjon, néha kicsit hörögjön és üvöltsön. Aztán…..
Éjjel azt álmodtam, hogy a Vaterán látatlanban vettem egy Fiat 850-es kupét. Utána elindultam a dolgomra a Suzukimmal, de az egyik falu végén egy útépítésbe ütköztem. A piros lámpánál ott várakozott a frissen vásárolt Fiatom. Át akartam ülni bele, de nem találtam a kulcsát.…..
Mosquitoo 2011.01.16 00:59:41
@tattoo1: ember, ez a Belsőség, nem a Totalcar...
Hiszik vagy sem, de úgy látszik, vannak autóimportőrök, akik látják a lehetőséget kezdeményezésünkben és érzik, hogy ha sikerül elérni akár csak azt is, hogy az autósok-motorosok szapulásán kívül végre a problémáikkal is foglalkozzon a Tisztelt Ház, az precedens értékű…..
Mosquitoo 2011.01.14 19:23:02
@is: Heh, középiskola, idén érettségizünk...
Kezdeményezésünk - úgy látszik - mgmozgatta az országot, autóst, motorost egyaránt. Innentől kezdve nincs megállás, ezt végig kell és végig is fogjuk csinálni. Ha kell vért szívunk, ha kell intézünk, de nem adjuk fel. Most, hogy az X-edik nagyhatalom, a média is felkapta az…..
Károly egy egészen hétköznapi, mostanában igen gyakori jelenségre hívja fel a figyelmet. Van elég sok olyan nap, amikor mocskos, nyálas, párás, ködös időben kell autóznunk. Meglepően sokakat nem zavar, hogy őt csak 30 méterről fogják észrevenni, a lényeg, hogy ő nagyjából…..
Az első Brit Túraautó Bajnokságot valamikor a '60-as évek elején a visszaeső autóeladások miatt rendezték, mindegy reklámként. Eleinte kizárólag brit típusok, azok is majdhogynem szériaközeli állapotban vágtak neki a versenyeknek. Aztán a '70-es évek elején a Mini Cooperek,…..
autózz! Látni és látszani 2010.12.20 20:09:20
Jó kis összetett posztot terveztem kitenni mára, de alaposan legyűrt valami vírus, úgyhogy nem nagyon van erőm sokáig a monitor előtt ülni. Témaindítónak viszont kiváló lesz Szélvész Szarvas levele, akinek feltűnt, hogy elég sokan nem használnak semmilyen világítást az…..
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
Pár hete otthagytam átvizsgálásra az Ignisemet a szakszervizben, hát még aznap meg akarta venni egy ügyfél. Gyula, a szervizvezető szerint használt WagonR+-ból és Ignisből bármennyit el tudnának adni, Suzuki-vonalon ezeket keresi most a nép. Na, lássuk akkor, mennyire felel meg egy…..
SpeedBoytól érkezett ez a debreceni autócsoda. Köszönjük szépen.A kidörgő sem épp a legszolidabb...
Mosquitoo 2010.09.14 23:23:06
Mosquitoo 2010.09.14 23:24:13
Sopianae DeLuxe Ittas falugond(n)ok 2010.09.06 10:05:00
Érdekes hír jelent meg pár hete a helyi villanymédia hasábjain. Megmondom őszintén kicsit vegyes érzelmeket keltett bennem az eset, de ami még érdekesebb az a helyiek reakciója. Azért vidéken a XXI. században is más a norma…:)Június végén nagy visszhangot váltott ki a…..
  „Nem volt senki, aki vállalta volna, hogy élesben kipróbálja.” - nevetgélt János a budaörsi Yamaha garázsban, és hogy nekem esetleg lenne-e kedvem. Persze-persze, mondtam, végül is régen elég sokat mentem keresztbe ilyen motorokkal, most sem kéne mást csinálni. Egy…..
Mosquitoo 2010.09.01 14:17:20
@Feszke: Regisztráció után itt elolvashatod Ágoston Gábor beszámolóját: www.simson.hu/index.php?mit1=show&mit2=kivalaszt&mit3=hirek&radio=2&id=253
Jajj,de csúnya! Szerdai naezmiez 2010.05.19 21:12:16
Velo hatalmas pakkjában foglalt helyet az alábbi autócsoda. Kérdés, mi volt az alapja?Bevallom, fotosoppal kicsit belenyúltam, hogy a márkajelzést meg a típust eltüntessem.Na? Mi volt ő?..
  Ma egy tanfolyam reális ára 130-150 ezer forint. Aki 50-60 ezerért hirdeti az oktatást, biztosan trükközik, ennyiből még a költségeket sem lehet kigazdálkodni. Vélemények az azonos című írásunkról...
Mai történetünk helyszínén én is minden nap járok, gyakran égnek áll a hajam attól, amik a gyalogosok, kerékpárosok, robogósok, autósok, egyszóval mindenki művel nap mint nap. Persze ez biztosan máshol is ilyen mértékű, csak itt járok a legtöbbet. És ez még egy nyílegyenes…..
Mosquitoo 2010.04.04 00:46:24
@tamatomi: "Mondjuk időnként elkelne egy rendőrauto a forgalomban , ami azzal is foglalkozik hogy kiszedjen ámokfutókat és ne csak pöffeszkedjen a kocsiban." Valahogy így?
auto.indavideo.hu/video/Kozlekedj_magyar_1/
A robogós meg szarjon sünt.