Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csatti

94 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izgalmas. Bulik. Központ. Közösség. Ez a Roller Club, a BME GTK hivatalos szórakozóhelye. Ez a pár szó tökéletesen leírja a Rollert, mint jelenséget, azonban ez még közel sem elég. A Wigner Jenő Kollégium alagsorában található vendéglátóipari egység a Roller Club.…..
 Sziasztok! A félév utolsó bulijával és egy kihagyhatatlan akcióval várunk benneteket Május 18-án a Roller Clubban. Ha a pótZh-nak  vége, projektfeladat leadva  és buliznál egy nagyot, nincs más dolgod mint lejönni a Wigner alagsorába.    Mert ide…..
Kovbojok és lányok,Rendhagyó Kedd esti mókának nézünk elébe, ugyanis Country (ejtsd: kauntri, egyes nyelvjárásokban koontri) Est megrendezését helyeztük kilátásba.Célunk a teljes átszellemülés, a fíling megragadása, és annak alkohollal és egyéb praktikákkal való…..
 Hali gali!Mit szólnátok a szerdai B7 után egy kis lazuláshoz? Vagy a fárasztó hét kipihenéséhez?Esetleg a másnaposság elűzéséhez? Ezekre van egy jó ajánlatunk:Reggae , gyógy sör , Roller Club csütörtök, 20:00-tól!!!Egy kis kedvcsináló:         …..
Mint tudjátok meghozták a törvény, így sajnos a Rollerben, sőt az egész Wigner Koliban nem lehet dohányozni. Sajnálattal kell közölni, de a Rollerben se lehet rágyújtani január 1-től. A dohányzást természetesen megoldottuk, így a hátsó udvaron bárki rágyújthat. Kérlek…..
Sziasztok! Idén a Roller Clubban nem lesz Szilveszteri Party! Mindenkinek Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánunk! ..
Sziasztok! Elérkezett a félév vége és mi is kicsit elrakjuk magunkat, hogy a vizsgaidőszak jól sikerüljön, de még a végén a félév végén vagy a vizsgaidőszak elején - akárhogy mondhatjuk - egy utolsó nagy bulival készülünk nektek! Shutdown Party 2011.12.16. Péntek Line…..
A Roller Club idén is egy buli megszervezésével próbál segíteni, hogy szebbé varázsolja az ünnepeket a Hűvösvölgyi Gyermekotthon lakóinak.  A belépő önkéntes, a befizetett összeggel mindenki az árvaházat támogatja. A Mikulás és a krampuszok finomabbnál-finomabb…..
  Sziasztok! A Rock'n'Roller bemutatja: Ismét koncert a Roller Clubban! Jövőhét kedden (november 22-én) 22:00-ás kezdéssel a Workestra nevezetű banda lép fel nálunk! Profiljukat tekintve ismert magyar és külföldi számokat valamint saját szerzeményeket adnak elő! Tagok: Szűcs…..
2011. november 24. Boardwalk Empire avagy a 20-as évek Amerikája   Line up Dj White Tie & Zozyka   Dress code 20-as évek divatja   Ruhatár egész este!..
        Bár pénteken BME-GTK Gólyabál, de mi mégis csütörtökön szeretettel várunk Titeket egy kis chillre a Roller Club-ba! Az este folyamán a legjobb reggae dalok fognak szólni, de emellett mindenhol babzsákok és vizipipások fogják szolgáltatni a megfelelő hangulatot! Ha…..
Sziasztok! A mai napon (2011. november 15-én) szinte már hagyománnyá vált Salsa Estet rendezünk! Akár profi, akár amatőr jelentkezőket is szeretettel várunk a Roller Club-ban! Az estét a BME-n jól ismert Salsa tánccsoport fogja tartani. Nyitás: 21:00 Mert ide tartozol.....
Sziasztok! A héten két buli is lesz: Roller a Gödörben (ÉPK-GTK) 2011. november 8. Gödör Klub (Bercsényi Kollégium) Start: 22:00 Éjjfél után 200 Ft a belépő!   Gödör a Rollerben (GTK-ÉPK) 2011. november 10. Roller Club (Wigner Kollégium) Start: 20:00 Ingyenes! ..
A Roller Club bemutatja:Scary Monsters and Nice Sprites Halloween Party2011.11.03.Line up:Mad Supernovas Az este folyamán tökfaragó és jelmezverseny!További info hamarosan!..
2011. október 27. Black and White Party Line up: DJ Kori (EFOTT DJ verseny győztese) Dress code: Black or White Akciók: Facebookon hamarosan... Mert ide tartozol.....
Sziasztok! 2011. október 25-én koncerttel várunk Titeket a Roller Clubban! Az este folyamán két tehetséges zenekar is fellép: Ready For The Weekend A banda két éve alakult Esztergomban egy baráti társaság keretében. Az elmúlt két év folyamán rengeteget fejlődtek és elkezdték…..
 Sziasztok!A héten nem mással, mint egy Hawaii Party-val várunk Titeket a Roller Clubban!Line up:Dj Juhász LaciItalakciók:Hamarosan...Kövess Minket Facebookon!..
Sziasztok! Szeptember 27-én INGYENES Lions of Suburbia koncerttel várunk mindenkit a Roller Clubban! Nyitás: 20:00 Koncert kezdés: 22:00   ..
 Sajnos vége a nyárnak, nincsenek fesztiválok, kezdődik a suli, egyeseknek. Melo és korán kelés… DE! ez egyben azt is jelenti, hogy nyitnak az egyetemi klubok, szórakozóhelyek. Múlt héten kinyitott a Drönk és az Old’s ezen a héten pedig rajtunk a sor. Csütörtökön…..
Sziasztok!Idén is óriási szemeszter nyitó bulival vár benneteket a Roller Clubszeptember 8-án.Nyitás: 20:00A zenéért felelős:Teendejay és Dj SomaFergeteges italakcióval és eszméletlen hangulattal várunk titeket!Részletek hamarosan.....
Sziasztok!Elérkezett a félév vége, itt van a projektleadási határidő és a vizsgák kezdete. Mint minden alkalommal ezúton is sajnos a Roller Club is bezár már erre a félévre. De előtte még bulizzunk egy hatalmasat együtt a nyár előtt! Roller Club Záró Partymájus 13.…..
Roller Club presentsRádió Pozitív 2. Születésnapi Party2011. május 5.Line upDJ Donka & Aaron - Rádió Pozitív rezidens Start: 20:00 Az este folyamán italakciók és meglepetés koktél várja a vendégeket!Rádió Pozitívés perszeMert ide tartozol.....
http://www.picbadges.com/roller-club/Mert ide tartozol.....
Roller Club, mert ide tartozol... 2011.04.19 19:02:00
Kedves Rollerbe látogatók! Programváltozás!Sajnálattal kell közölnöm, hogy a mai napra tervezett Phreak @ Dinz koncert elmarad.  Elnézést kérünk mindenkitől...