Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pescador

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most hogy az legutóbbi részt elolvasva a virtuális tekinteteken megcsillant a katódfűtés fénye, időszerű ugrani egyet a tér-időben, és meglátni a jót abban is, ami talán nem ennyire szép. Viszont… Gondolkodtam azon, vajon egy véletlen egybeesés műve, vagy tényleg az asztrológusok által is tárgyalt…..
Olvasom az interneten, hogy a Magyar Nemzet beszámol Oszkó Péter blogjáról. A Bajnai-kormány pénzügyminisztere úgy látja, hogy Gyurcsány Ferenc olyan sérült futballista, aki nem hajlandó lemenni a pályáról, ezzel akadályozza a többieket. Az üzenet egyszerű: a Demokratikus…..
pescador 2012.09.18 21:52:51
Itt van a teljes párbeszéd Oszkó Péter oldaláról:
www.facebook.com/photo.php?fbid=489147044446976&set=a.381980585163623.100836.119922941369390&type=1&theater
"Ott voltam" a párbeszéd elhangzása idején, figyelemmel követtem, semmi kivetni valót nem találok a DK-s hsz.-ekben, ellenben a "DK"-sok hívőknek, droidoknak bélyegzése nagyon ellenszenves volt számomra akkor is.
Emlékeznek még a magyar stuntriderre, aki a jégen csinálta mutatványait? Arra a srácra, aki felszívta magát az egykerekezést hiányoló olvasói kommentek miatt, ezért újabb filmet forgatott, melyben a tükörjégen tartotta levegőben a Honda CBR600F elejét? Most itt a…..
A dögös custom építésének egyik alapfeltétele a formás, léghűtéses blokk. Lehet akárhány hengeres, a klasszikus hűtőbordák látványa sokat dob a motoron. Feltűnt már valakinek, hogy egyre kevesebb a levegős gép, amihez nyúlhatunk? Oké, ott a Harley, de nem mindenkinek jön be,…..
Isteni segítséggel indul az idei szezon: Nagykanizsán egyházi áldást kaptak a Deák téren gyülekezők. Fliszár Károly főesperes-plébános a motorosokért és a biztonságos közlekedésért tartott szentmisét. A Jézus Szíve Plébánia előtt rengeteg motoros jött össze;…..
pescador 2011.04.04 14:22:16
@Szittya75:
Írod: "Szerintem elég szomorú,hogy tanárembereknek kötelező volt a párttagság és éjjel kellett becsempészni a gyermekeiket a templomba,hogy a tiszteletes,lelkész,tisztelendő atya stb megkeresztelhesse Őket."
Ez nem igaz. Hazugság! Én a 70-es években, általános iskolás koromban hittanra járhattam, első áldozó voltam, senki egy rossz szóval sem engem, sem családomat nem illetett ezért! A 60-as években meg lettem keresztelve, és nem az éj leple alatt! Semmilyen retorzió ezért bennünket nem ért.
Az 50-es évek Rákosi-féle közállapotait nem kellene a későbbi, már többé-kevésbé konszolidált Kádári rendszerrel összekeverni!
Ha 75-ös születésű vagy, mint azt sejtem, így annak a kornak a valóságáról hitelesebb forrásokból informálódj!
pescador 2011.04.05 20:23:22
@GERI87:
Csak megerősíteni szeretném azt, amit a szekularizációról írtál.
A napokban hallottam az egyik rádióban, hogy a volt keleti blokk országai közül a leginkább szekularizálódott társadalom a magyar. Csehországot is megelőzve!
Én úgy látom, az ilyen nagy nyilvánosság előtti egyházi pankráció részben egyházi marketing célokat is szolgál. Kevés a hívő, nagyon kevesen járnak misére, kivéve Karácsonykor az éjféli misét. Csak hát arra kellene már az egyházi vezetőknek rájönni, hogy ez egy olyan szelete az életnek, ahol a reklám és marketing nem alkalmas eszköz a lekek megnyerésére.
Jobban tennék, ha elgondolkodnának inkább azon, hogy megroggyant hitelességüket hogyan tudnák rendbe tenni. Kezdhetnék rögtön például egy egyházi átvilágítással, ügynök múltak feltárásával, ami immáron több, mint 20 éve késik!!!! Folytathatnák a poltikailag semleges megnyilvánulások szokásba vételével, kiskorúak nem zaklatásával, ésatöbbi. Nos, többek között ezért is van hányingerem a nagy egyházaktól.
Ami pedig az ilyen motoros-szenteléses álszent majomkodást illeti, csak ismételni tudom korábbi véleményem, azaz a valódi hit kerüli az ilyen és ehhez hasonló látványos megnyilvánulásokat!!
Tigrisnek írom, még ha fáj is a valóság, de mi nem Lengyelország vagyunk!
A sebesség oltára Beindult a Jawa 2011.03.28 17:38:00
Sok helyen leütődött a festék, lassan megérdemelne egy új, matt fényezést A Jawám biztos pont az életben: mindig is megvolt, mindig is meglesz, mindig működik. A kérdés idén is csak az volt, mikor jutok el szüleim garázsába, hogy kitoljam és beindítsam. Keresztapám éppen a…..
 Talán emlékeznek még Imrére és az ő sárga Subaru 360-asára, amellyel tavaly nyáron Tokióból Magyarországra autózott. Ha kimaradt volna a cikk, érdemes utólag elolvasni, felfoghatatlan a sztori. Még azon a fotózáson megtudtuk, hogy nem csak a két 360-as törpekocsi a fura…..
pescador 2011.01.07 19:04:37
@hovarju: Bocs, Öreg, de szerintem te kezdted ezt a kötekedést. Miért van erre szükség?