Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Intermami

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kommentelők közül többen is kétségbe vonták az oltás „halálos” voltát. Azt hiszem, nem árt ezzel kapcsolatosan tisztázni egy dolgot... Fenti állítás nem azt jelenti, hogy ha beoltanak, biztosan meghalsz... de sajnos ez is benne van a pakliban. Az oltás veszélyes, mert…..
Intermami 2009.11.25 13:18:21
Intermami 2009.12.10 20:57:28
@ven: :D

Én csak azon vagyok felháborodva, hogy a H1n1 vírus semmivel nem kártékonyabb, mint a sima influenza vírus. Ezt már több helyen megírták. Akkor miért akarják rám erőltetni azzal, hogy minden halálesetet és megbetegedést azonnal közhírré tesznek.
Ha pedig a nagy világjárványok halálozási rátáit vesszük ami a következő pláne nem értem:

A tekintélyes brit orvosi szakfolyóirat, a British Medical Journal internetes kiadásában megjelent becslés szerint az új influenza minden 100 ezer brit fertőzöttje közül 26 halt meg a tavasszal kezdődött járvány eddigi szakaszában, vagyis a kór halálozási rátája 0,026 százalékos.

Ez azt jelenti, hogy a H1N1-vírustörzs okozta megbetegedések halálozási aránya hozzávetőleg a tizede az 1950-es, valamint az 1960-as évtized végén kitört világjárványokénak, amelyekben a fertőzések mintegy 0,2 százaléka járt halálozással.

Az 1918-19-es, "spanyolnátha" néven közismert járvány 2-3 százalékosra becsült halálozási rátájától az új influenzáé százszorosan marad el. A becslés az Angliában november 8-ig előfordult 138 halálesetet veszi alapul.
Áldott tudatlanság! A jövőt tudni inkább átok, mint áldás, különösen, ha nem tudsz rajta változtatni (én azért próbálkozom). Ha kiismersz egy mechanizmust, annak működését, akkor tudni fogod azt is, hogy mik lehetnek a következő lépések. Így a Ne Oltsál! blog egyfajta…..
Intermami 2009.11.13 11:05:01
@EganLeni: Az nem baj, ha nem tudsz angolul, de ma már a google segítségével csodákat lehet elérni, hogy ne csak szubjektív tájékoztatást kapj a médiumoktól. Példa erre: www.google.hu, az ukrán linket másold be a keresőbe és oldalt megjelenik egy olyan lehetőség, hogy oldal lefordítása. Így nyersen és kucifántosan, de te is el tudod olvasni, a fontos kérdéseket pedig akár szótár segítségével is meg lehet érteni angol nyelvtudás nélkül.
Csak rajtad áll, hogy tájékozódj és kialakítsd a saját véleményed (az a legjobb), minél több oldalról, annál jobb. Szerintem ez az oldal is erről szól, valaki sokat olvas, tájékozódik és próbálja összerekni a képet. Ez ma valóban nagyon nehéz, én a reggeli híreket 10 oldalról olvasom el, és mind a 10 oldal mást ír. Elég vicces, nem? (és elszomorító) Az objektív tájékoztatás hiánya........
Intermami 2009.11.17 15:22:13
@EganLeni: A barátnőmtől is hallottam kb 3 hete hasonló történetet. A bölcsödéből hívták, hogy lázas a gyerek és csak orvosi igazolással viheti vissza, hogy meggyógyult, vagy nem beteg. Két hét alatt, kétszer hívták őt fel hogy vigye haza a gyereket.