Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verus0408

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sok helyen azt írták bulimia kezelésére hogy kezdjünk el naplót írni, segít abban hogy el vonja a figyelmed. Ezt a blogot nem másoknak írom hanem saját magamnak de ha ezáltal sikerül másokon is segítenem az csak még jobb. Ez az egész velem januárban kezdődött amikor 10…..
A legjobb filmzenék Moriarti 2010.01.13 22:41:00
Moriarti megöli Sherlock Holmes-t. Egyzser legalábbis, és csak egy regénnyel később tér vissza. Remélem a második részben még nem Moriarti lesz a fő célpont, majd csak a harmadikban, és annak a végén lesz Holmes halála. Egyébként tudtátok, hogy House Holmes alteregója? Dr.…..
A legjobb filmzenék Sherlock 2010.01.13 01:25:00
Szeretem azokat a filmeket, amikben legalább megpróbálják összehozni a legjobbakat. Mark Strong egy ügyes gonosz, Robert Downey Jr. újra trendi, Jude Law még jó ideig az marad, Rachel McAdams virága most kezd kinyílni. Guy Ritchie egy jellegzetes rendező, nem kevés jó filmmel, H. Z.,…..
Karácsonyi meglepetés 2009 A múlt évi "Igazából szerelem" után idén egy echte karácsonyi filmzenével szeretnélek titeket meglepni. Remélem sikerült. A jobb összhatás érdekében egyetlenegy videóba raktam a rendes filmzenét (by Michael Convertino), és egyedül a kedvenc…..
iwiw iwiw 2009.11.13 10:10:06
A közösségbe új tag akkor léphet be, ha a korábban belépettek közül valaki az iWiW rendszeréből meghívólevelet küld neki, és ő regisztrálja magát. Regisztrációkor a nevét és e-mail címét tárolja el a rendszer, de további adatokat is meg lehet adni, mint például…..