Regisztráció Blogot indítok
Adatok
purumbagat

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rívok, ALBUMOT!!!! :DDDDDDDDDDD Ármin Major - Tinder (prod. by High Love) Írtam Nektek egy dalt! Posted by Ármin Major on Sunday, 23 August 2015..
purumbagat 2016.01.25 15:58:27
purumbagat 2016.01.26 04:58:22
@Malac van eladó: Dugni szeretne?Ennek az elbaszott sárgolyónak az összes retkes teremtménye dugni szeretne,de ugye ilyen evidens dolgokról nem beszélgetünk?Köszönöm!
A legnézettebb kerékagy címkés fotó decemberben sistvan havas-bringás képe, bekerül majd a Kerékagy logóba! Esik a hó! - sistvan A  második és harmadik helyezett s-works két fotója neki is grat. Ha kerékagy címkével osztod meg a bringás fotódat egyrészt megjelenik itt az…..
purumbagat 2010.01.18 19:42:18
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
    Amióta általánosan elfogadottá vált az a nézetrendszer, amely szerint a tavaszi választások leglényegesebb kérdése az, hogy a Fidesz szerez-e kétharmadot, vagy nem, tisztelet a kivételeknek, mintha letargia lett volna úrrá a bal-lib eszmerendetlenség képviselőin. A…..
A reggel, kávé mellé, futtában tévézés azért olyan fontos a kereskedelmi tévéknek (és a közszolgálatinak is), mert ez az idősáv hagyományosan a magas iskolai végzettségű és nagy vásárlóerejű célcsoportok gyülekezőhelye. Ilyenkor tájékozódik az egyetemi professzor a…..
purumbagat 2009.11.24 06:41:40