Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mohus

19 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szépen eltelt ez a nyár, beköszöntött a korai ősz, ennek örömére írok is egy szösszenetet. A nyár nem telt túl eseménydúsan - már ami a blog témáját illeti, mert egyébként élményekben gazdag és intenzív időszak volt. No, de blogtémailag (uhhh...ezt Grétsy László…..
Írhatnék sok mindenről, közte béna randiról Mr Depi-apuval, de valami sokkal jobbról fogok. A történet nem kezdődik vidáman, mert Nagypapim kórházba került (de már otthon ugrándozik:-)). Egy hétvégi napon felajánlottam Nagyikának, hogy felmegyek hozzá dumcsizni, aztán együtt…..
...nu, sok minden történt, amióta nem jártam erre, de leginkább az, hogy elbúcsúztattam a húszas éveim, új időszámítás kezdődött. Hozzon hát szerencsét ez a szép kövér hármaska:-)Alfahímekről majd később, most inkább nem magam adva ékeskedem, hanem más tollával…..
Most hallotam egy kifejezést arra, aki a lelki megismerés útját járja: pszichonauta :-) Egyre inkább kikristályosodik, hogy nekem a legényélet a megújulást és az útkeresést jelenti. Ez amolyan szimbolikus férfidimenzió a női galaxisok között, lelki szauna purgatóriummal és…..
Ja, hát az én volnék:-) De ez a poszt nem is férfiakról fog szólni, vagy de, de áttételesen.Szóval, helyreigazítással tartozom - leginkább magamnak - az előző posztommal kapcsolatban. Önismereti tréningem során arra jutottam, hogy csak korrekt volt ez a homerun mester, nem tudhatta,…..
Kedves Naplóm! Péntek este van, tegnap véget ért az APEH terror, egy szikla lehullott a vállamról...de mivel téged azért írlak, hogy majd jót röhögjek az unokáimmal a szingliskedős időszakomon, térjünk át az on-topikra. Na, hát itt aztán ninnyenek nagy fejlemények pozitív…..
mohus 2010.03.18 18:30:52
@Marjan1: Já. De téged még nem tudtalak azonosítani:-) Jön nemsokára a köv. sztorim, igen tanulságos. De most nem lövöm le a poént. Csak most még ülepszik...
mohus 2010.03.21 22:37:49
@ciao: Igen, igazad van, az önbizalmon kéne csiszolni, nem keveset. Arról nem is beszélve, hogy egyedül kéne boldognak lenni, mert csak akkor tudunk átváltani kettes sebességbe és mást boldoggá tenni. De nehéz. Kislány koromban nem úgy képzeltem, hogy 30 évesen még egyedül leszek, hanem úgy, hogy esténként a kedvesem várom haza finom vacsival és "hogy telt a napod" kérdéssel. Az is nehéz, hogy úgy látom, a környezetemnek - pár embert leszámítva - ez sikerült is, ami örömteli, de magával vonzza azt a gondolatot, hogy akkor a hiba mégiscsak az én készülékemben lehet...

Azt hiszem, itt az ideje újra elengedni a dolgot, mint egy bumerángot és majd alakul magától. Aztán egyszer hátha bagatellnek fog tűnni, hogy az évtized elején ezen pörögtem.
Hölgyekurak, jelentem, elértem a netes társkeresés mélypontját. Innen már nincs visszaút, befejeztem. Nyugi-nyugi, nem lesz hiány posztokból, mert azért olvasgatom a "génération desenchantee" bemoldalait és beszámolok majd a leg-ekről.Szóval, a történet...leveleztem Mr.…..
KénySZer-SZingli-Lét 59 év... 2010.03.03 22:23:00
...ma 59 éve házasodtak össze a nagyszüleim!!! Dupla annyit éltek már együtt, mint én úgy egyáltalán. Nem is tudom, mit írjak, meg vagyok hatódva, na. Aki ismeri őket, vagy hallott már általam róluk, tudhatja, hogy nem egyszerű teremtések, de nagyon édesek.Azt hiszem, Nagyika nem…..
KénySZer-SZingli-Lét Mr. Február 2010.02.17 19:31:00
Egy újabb "házhoz mentem a pofonért" sztori...Mr. Februárral múlt hétfőn kezdtünk levelezni. Róla sincs fent kép az oldalon, ahova 21. századi szingliként regisztráltam, még amikor elkezdtem blogot vezetni. Összeakadtunk a szájbertérben és lelkesen teljesítette, amit a…..
KénySZer-SZingli-Lét 2010 rulez! 2010.01.12 20:45:00
Na, előtört belőlem a grafománia, úgyhogy lássuk, hogy is lesz ez a 2010-es év, ami már dübörög 12 napja! Készüljetek fel, fittánc óráról jövök tele endorfinnal, úgyhogy idealista, jókedvű és némileg szirupos lehet...meglátjuk, mit dob a rendszer.Egy biztos, tervek és…..
KénySZer-SZingli-Lét Valentin nap 2010.02.13 13:16:00
Megint jó rég jöttem, de egyszerű az oka: konkrétan nem történt semmi említésre méltó. De egy "vicces" offtopik témám mégis van. Szóval, nem cseréltem ki az éves BKV bérletemben a szelvényt és február havának második napján, miután Superman módra megmentettem a…..
Nincs semmi különös mondandóm, csak úgy pötyörésznék...szombat este van, tegnap voltam bulizni, jó volt, bár lehetett volna kicsit képzettebb a DJ, és pöröghettünk volna nagyobbat, mert a boogie benne volt a lábunkban, de a lemezlovas nem vette fel a társaság ritmusát. Aztán…..
Na, hát akkor a héten történt találkozó, vágatlan verzió, okuljatok!Offtopik, még mielőtt belevágok: voltam ma bevásárolni és megint kiakadtam, hogy az boltokban egyszerűen nem gondolnak az egyedülállókra. Minden kajából olyan kiszerelések vannak, amit a 3. országokban…..
  Tényleg nem modorosblogos az esti bónusz, de kifejezetten aktuálissá vált - olvassátok hát gyorsan az esti tévézés helyett/mellett! Drága Tibor! Az alábbi néhány sor nem e blogra született, de úgy érzem, sokan vélik majd felfedezni egy-egy kedves utastársukat! Szó…..
Jó rég pötyörésztem már itt, egyrészt időhiányban szenvedtem, másrészt átmenetileg (napra pontosan 1 hónapra) kiléptem a szingli létből. Érdekes kapcsolat volt, hát ezt is meg kellett tapasztalni a bűvös 30. betöltése előtt. Több lettem tőle, az biztos. Valahogy úgy tudnám…..
Ez most nem lúzerkedős sztori lesz, inkább egy amolyan elmélkedős poszt.Nagy hálával tartozom a művész-lelkeknek, akik a magamban együgyű módon megfogalmazott érzéseket, élményeket nemes egyszerűséggel vetik papírra, vászonra, illesztik kottába. Verset írnak, festenek,…..
Ez egy kicsit régebbi sztori lesz, de a mai napig mosolyra hangol.Időszámításunk Után 2008. augusztus havában járunk. Juccal (akivel a bátyám szerint kétszemélyes szubkultúrát alkotunk:-)) együtt erősítettük a szinglik statisztikáját és úgy gondoltuk, hogy annyi jót hallottunk…..
Naszóval. Ott tartottunk, hogy a pasi, akit csak a belső értékek érdekelnek. Társkeresős profiloldalán egyértelmű utalás volt arra, hogy ő aztán nem olyan típus, akinek ideáljai vannak, csak egy kedves, helyes, mosolygós, blabla lányt keres. Kért rólam képet. Küldtem. Jött is…..
Na, valljátok be, alig vártátok a netes sztorikat! Hát akkor ide rittyentem a kis kedvencem, még friss, ropogós.Hívjuk hősünket mondjuk Korrekt Oszkárnak. Namost, K.O.-val egy szép estén majdnem egy órát chat-eltünk (miután írta, hogy ő azért más lányokkal is levelezik...majdnem…..
Jó dolog az, ha az ember lánya felkeveredik egy ilyen csodára és hirtelenjében 600 fölé emelkedik az ismerőseinek száma. Együtt örülhet a rég nem látott osztálytársakkal, amikor lát egy-két megatuti fotót Thaiföldről, vagy olvashatja, hogy ej, de bejött egyeseknek az…..
Először is, pár szóban a blog címéről. A 21. században nagyon trendi dolog ez a szingliség, főleg, amióta Bridget Jones tollából olvashattuk a két szélsőséges esetet: valaki vagy szingli, vagy pöffeszkedő családos. Én szingli vagyok, pedig inkább pöffeszkednék...Hiszem, hogy…..