Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papamaci2 (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
              Vasárnap végre kisütött a nap és kicsit elmentünk itthonról sétálgatni, ebédelni, kiülni egy kávéra valahová. Remekül sikerült a napunk, igazi vasárnapi dumcsizós, lazulós program lett…..
papamaci2 (törölt) 2010.07.12 09:57:52
Még egy gondolat a divatról, ha már crocs forgalmazót keresve véletlenül ide tévedtem...
Divatosan öltözni, nem ugyan az, mint igényesen öltözni. Hiába aggat magára minden jó nevű holmit valaki, ha nem áll jól neki. Kicsit szűk, kicsit nyom, nem igazán érzem magaménak, de legalább trendi. Csak azért, mert pl. egy olasz divatcég ezt állítja. Ráaggatják a vackaikat néhány hírességre, s már is kész az új divat. Persze van akin jól áll az éppen aktuális kínálat, mert illik a stílusához. Ez a stílus viszont belülről kell, hogy fakadjon. Ellenkező esetben egy divatos öltözet nem más, mint személyiség protézis, amit csak azért visel, (vagy inkább hord) valaki, hogy trendibbnek nézzen ki, mint amilyen valójában. Ha valaki elégedett magával (nem ua. mint a beképzelt), tisztában van a saját értékeivel és hiányosságaival és ezt elfogadja, akkor nincs szüksége ilyesmire. Persze ettől még lehet igényes, csak akkor már Ő maga dönti el, hogy számára milyen egy igényes viselet, ami valóban illik hozzá s amiben jól érzi magát.
Rengeteg a trendi paraszt, aki több száz eurós farmerban, cipőben luxus autóban(általában hiteles) várja, hogy mindenki elájuljon tőle. Na, az ilyeneken mindig mosolygok, mert hiába a sok külsőség, látszik a tekintetükön, hogy még a saját nevét is segítséggel írta rá a hitelszerződésre.:)))
Ellenben ismerek olyat aki (kis túlzással) akár egy szemeteszsákba bújva is mindenkit pillanatok alatt elbűvöl maga körül az intelligenciájával, bájával, modorával. Mindig rendezett, de sosem hivalkodó. Márkajelzést még nem láttam rajta. Nincs rá szüksége. Ő anélkül is valaki, s ez inkább érezhető, mint látható.
Szóval szerintem az az egészséges amikor ezek a bizonyos belső értékek harmóniában vannak a külső megjelenéssel.
Senki sem lesz több vagy kevesebb a ruhájától, viszont érződik, ha valaki valami valós (vagy sok esetben képzelt) hiányosságát próbálja ellensúlyozni néhány felirattal. Nekik inkább egy önismereti tréninget ajánlanék. Ez nem vicc. Az egyik legkellemetlenebb dolog ami történhet az emberrel, viszont az egyik leghasznosabb.
Szép napot mindenkinek!
Belsőség Már megint húsleves? 2009.10.14 05:57:19
  Mi lesz? Mazda3. Milyen színű? Fehér. Milyen motorral? Benzines, kétliteres. Legalább ennyi. Vélemények az azonos című írásunkról...