Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bozz

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..
Megint egy válogatással jelentkezik vb-történeti sorozatunk, ezúttal a világbajnokságok történetének legbotrányosabb meccseit vesszük sorra. A kritériumrendszer ennél már nem is lehetne szubjektívebb, de próbáltuk úgy összeválogatni a lista résztvevőit, hogy igazán nagy…..
Jó napot, és nekünk mindenünk az anutánk!Korpásat vacsorázott az Inter, hogy kellő végterméket tudjon belehelyezni a Milan palacsintájába? Kit is nyom jobban a tét? Kit akarunk látni a Bl-ben jövőre? Lássuk, mire megy egymással a két ősi rivális. 10. perc: Kaká bőrözte fel…..
Angol csapatok ritkán vetítenek oktatófilmet Itáliában (legutóbb a MU torinói vendégjátékára emlékezünk nemszívesen), de Wenger céhlegényei most letették a XXI. századi mestermunkát az asztalra. Szó sem esett megilletődöttségről, tiszteletről, túlzott nyomásról –…..
1. A hazájuk bajnokságát vezető csapatok nem brillíroztak a fordulóban, akik pedig akkora előnyre tettek szert, hogy szinte bajnoknak tekinthetők, azok meg nemhogy nem brillíroztak, de ki is kaptak. 2. A gólt sem szerző csapatok bajnoki termése emígyen fest: Inter: 23 meccs, 48 gól,…..
Nyolc csapatból csak egy szomorú – az viszont nagyon! Van itt ugyebár egy Roma, mely megfordított egy ikszes meccset és szűk előnnyel utazhat Madridba, ellenfele pedig (egyetlen vendégcsapatként) belőtte azt az idegenbeli gólt, amire építve tulajdonképpen a továbbjutás…..
Ide várjuk azt a három fontos dolgot. Mit tanultál a Serie A meccsein, kiről döntötted el, hogy nem való a spanyol első osztályba, kinek kellene már edzőt cserélni? Melyik poszton kell erősíteni, kin nincs elég izom, ki az, akit csak a hülye nem jelöl a kezdőbe, mégis a padon…..