Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budaipolgar

6 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutolsó posztunk óta annyi történt, hogy Lángék és a Fővárosi Önkormányzat közösen kérik az NFÜ-től, hogy tolják ki a pályázat határidejét. Láng és lelkes csapata indított egy MTI copy-paste blogot, valamint egy sajtótájékoztató keretében összekapartnak néhány…..
Budai Patrióta 2013 van idő 2009.11.17 18:29:00
Valószínűleg félreértés volt a novemberi határidő, Láng Zsolt jobbító szándékú javaslait így bőven van idő befogadni a koncepcióba.A II. kerület fideszes polgármestere, Láng Zsolt hétfőn megbeszélést folytatott a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és a főpolgármesteri…..
Több forrásból is hallható, olvasható volt (Nostredamus, Ezoterikus irodalom) hogy 2012-ben az emberiségre nézve hatalmas dolog fog történni. Ennek jártunk utána.A témával ez ideje már a film írók és készítők is foglalkoznak, számos 2012-ben játszódó katasztrófa film…..
budaipolgar 2009.11.13 12:50:55
Budai Patrióta Kiegyezés? 2009.11.13 09:56:00
Módosulhat a budai villamos-pályázat határideje A II. kerületi önkormányzat a fővárossal közösen fordul a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséghez (NFÜ), azzal a kéréssel, hogy tolják ki a budai fonódó villamoshálózat uniós pályázatának határidejét - mondta el a Magyar…..
update nov 5. 7:30: tegnap estére felpörögtek az események, Demszky Gábor a VEKE kérése cselekdett. Követjük a fejleményeket, amint történik előrelépés írunk róla. update nov 9. 15:54: Lényegében lőttek az összefüggő budai villamoshálózat kialakításának: http://nol.hu/…..
A főváros jelenleg támogatott fonódó tervei a II. kerületben élőket több szempontból hátrányosan érintené: A Vízivárosban 200 parkolóhely szűnne meg.Az Árpád fejedelem útján a Margit híd előtt a mostani két forgalmi sáv egyre szűkül.Az Árpád fejedelem útján az…..
 A II. kerületi önkormányzat támogatja Budapest tömegközlekedésének fejlesztését – jelentette ki Láng Zsolt –, de nem szeretné hozzájárulását adni olyan fejlesztéshez, ahol meggondolatlan terveket valósítanak meg.A II. kerületi önkormányzat vezetése másfél…..
A Fővárosi önkormányzat pályázatfelelőseire alapos rá jár a rúd, nem elég, hogy egy hibás döntés, káros következményeit akarják lenyelítni a második kerület lakóival, de íme egy újabb BAKI. A Blikk.hu cikke. 6 milliárd hiányzik a Margit híd…..
 Jóval kevesebb pénzt ad az EU a 4-es metróra 2009-08-27 15:24:53 Várhatóan 56 milliárd forinttal kevesebb európai uniós támogatást kap a 4-es metró első szakaszának az építése. A hivatalos brüsszeli döntést néhány hét múlva közlik, a tárgyalások azonban már…..