Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Serenick

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Tisztelt Szerkesztőség!   A velem történt igazságtalanság sajnos büntetlenül maradt, ezért írom le most, hogy mások is okuljanak belőle.    3 és fél évet dolgoztam egy informatikai vállalatnál. Jó…..
Serenick 2009.12.07 09:15:13
@gonosztojás: Hülyeség, míg ott dolgozott, simán lementhette volna. Fenyítsd magadat, az emberek nem gyerekek, hányok az ilyeneketől, amikor megszédít a hatalom és azt gondolod, különb ember vagy. Egyenlőbb az egyenlők között.
    Nem tudom a kedves olvasó melyik maffiában van, de itt nálunk a tanyaközpontban azt a csávót, vagy luvnyát, aki a helyi Lukoil benzinkút parkolójában veszi át a zsét, nem azért rúgjuk ki (hetvennél, a viadukton) a cégtől, mert nem jattol le nekünk, hanem azért, mert…..
Az iskolán belüli erőszak újabb példáját írta meg nekünk Bukott rockzenész - b-oldal.blog.hu -. Levele olvasása közben még a legjámborabb szülő zsebében is kinyílik a bicska, egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire eszköztelenné vált az iskola az erőszakkal szemben. Kedves…..
Serenick 2009.12.02 11:21:10
@Krajcs: Én nem állok szóba ezekkel az emberekkel. Aki szemét volt velem az iskolában, az ne jópofiskodjon felnőttként. Keressen más barátokat. Egy bizonyos kor után már bizonyos a személyiségfejlődés iránya. Nem csalódtam egyikben sem: aki szemét volt anno, ma széljobbos, kirekesztő, ultramagyar. Maradok normálisnak.
  A Markíza szlovák kereskedelmi televízió tudósításának tanúsága szerint Rytkó Emília elhagyta Magyarországot, és Szlovákiában telepedett le.   Az Országos Választási Iroda egykori vezetője áttelepülését követően a szakmájában helyezkedett el:…..