Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuntabalu

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Voltál már úgy hogy teljesen fel voltál villanyozva az elhatározásodtól, hogy leadsz x kilót és csodálatosan fogsz kinézni, hogy szerzel magadnak egy tökéletes munkahelyet ahol kiélheted mondjuk a kreativitásodat, hogy írsz egy könyvet…. És akkor hirtelen egy sötét fekete…..
kuntabalu 2010.09.22 13:17:31
@berti5: Függetlenül a stressz kiváltó okaitól, ha az embert stressz éri azt jó valamilyen módon levezetni, kiadni magadból! Vannak akik esküsznek a különféle homeopátiás szerekre, ám ezek szerintem csak tökéletes példái a "hogyan adjunk el drágán egy divatcikket" esetére! Az én véleményem, hogy próbálj nyugodt életet élni, ne húzd fel magad mindenen, ha pedig már túl sok minden gyülemlett fel benned azt vezesd le testmozgással. Lehet lazán (pl: futás, fitnesz) vagy lehet durván is (pl: boxzsák püfölése, közben ordibálás).

Ez nem csak jó stressz levezető, de segít egészségesebbé is tenni! :) Ez az én véleményem!
Munkahelyi stressz   Hogyan ismerhető fel a munkahelyi stressz, és mit tehetsz ellene?   A munkahelyi stressz felismerése... A stresszel (azon belül a munkahelyi stresszel) kapcsolatban az egyik legnagyobb probléma, hogy nem…..
kuntabalu 2010.09.22 10:27:03
@berti5: Mindenképpen a sportot ajánlom, a homeopátiás készítményekben nem hiszek, szerintem egy nagy átverés az egész! A stressz legjobb levezetője egy kiadós testmozgás, amibe mindent beleadhatsz és kiadhatsz!
Sajnálom azokat, akik ML Mercivel normálisan és szabályosan közlekednek, mert sok márkatársuk tahó paraszt, akik miatt azokra is ferde szemmel néznek sokan, akik ezt egyébként nem érdemelnél meg. Mossmivan sztorija sem az első, amiben ilyen autóval jár a rosszfiút alakító…..