Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszement

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kacatvilág távcsőfoci 2007.12.09 16:38:23
Eszement 2008.06.03 12:00:38
Vasárnapra egy igazi, közösséget megmozgató levéllel készültem. Levélírónk kérdéseket tesz fel az olvasóknak, ettől lesz ilyen kétoldalúan interaktív a dolog, és csuda izgalmas. Innen loptam Sziasztok! Nem is annyira egy sztorit szeretnék leírni, hanem egy felvetésem lenne,…..
Eszement 2008.06.03 11:13:32
Röviden a sztorim: tizen-x év házasság, sorban jöttek a gyerekek. Én otthon évekig, férjem pedig sokat dolgozott, későn járt haza, gyanítottam, hogy nem csak a munka miatt, de bizonyítékom nem volt. Ha kérdeztem, és néha halvány bizonyítékok felmerültek, szemrebbenés nélkül a szemembe hazudott valamit. Nélkülem járt bulikba, a baráti körét sem ismertem. Az évek alatt (nagyjából 10 évről van szó) egy bizonyos lány többször felbukkant, de természetesen csak "barát" volt. Én időközben elmentem dolgozni, hoztam-vittem a gyerekeket suliba-oviba, foglalkoztam velük. Aztán szépen lassan tinik lettek és már kevesebb törődést igényeltek. Közben meg voltam róla győződve, hogy én a pasikat (mint nő) nem érdeklem, önértékelésem nem volt az egekben. Egyszercsak egy kollegám elkezdett nekem bókolni, udvarolni. Először azt hittem, nem gondolja komolyan, mert én úgysem kellek senkinek. De kitartó volt, meggyőzött arról, hogy értékes ember és jó nő vagyok. Beleszerettem. Jólesett a testemnek és a lelkemnek, hogy valaki ismét a nőt látja bennem. Érzelmeink kölcsönösek voltak, és mivel mindketten házasok vagyunk, egy könnyed, rövidtávú kapcsolatnak indult, de már fél éve tart. Egyre jobban belebonyolódunk, egyre szerelmesebbek vagyunk egymásba, és a testi vonzalom sem múlik, sőt... Időközben a 100%-os bizonyosságot szereztem arról, hogy a férjem éveken keresztül (8-10 év!) kisebb-nagyobb megszakításokkal kavart a leányzóval. Innentől kezdve a maradék lelkiismeretfurdalásom is elmúlt. A férjem időközben észbekapott, újra szerelmes belém, rájött, hogy elveszíthet.
Hogy kapcsolódjak a témához:
1. Ő szerintem azért csalt, mert egyrészt a változatosság gyönyörködtet, másrészt amíg az energiáim 90%-át lekötötték a gyerekek, ő pedig élte az életét (haverok, buli, fanta...). Aztán látta, hogy így is lehet élni, otthon megvolt a "hátország", kényelmes és kellemes volt számára. (A gyerekek alig látták, lefekvés környékén járt haza, vagy még később)
2. Én pedig azért, mert valakitől olyan figyelmet, odaadást és szeretetet kaptam, amit évek óta nem kaptam meg senkitől. (A fantasztikus szex pedig "hab a tortán", de egyáltalán nem mellékes.)
Múltkori lovastáboros történetünk lópikula ahhoz képest, amit Rékáék tapasztaltak. Miután gyermeke két nap után közölte, hogy fél napot unatkozva kóvályognak a Mustang Lovasclub táborában, és ezt anyuka sérelmezte, hadsereget megszégyenítő megszégyenítésben lett része:…..
Eszement 2007.09.07 09:22:07
Legyen pozitív példa is: A lányaim eddig két helyen voltak lovas táborban. Mindkét hellyel meg voltunk elégedve, bátran merem ajánlani őket:
Sóskúti Lovassport Club
www.lovassport.hu
(lovas) szakmailag csillagos 5-ös, gondozott környezet, ellátás is megfelelő
HSH Lovarda www.hshlovarda.hu
Szakmailag szintén 5-ös, ellátás és környezet kissé nomádabb, de a gyerekek jól érezték magukat.

Úgy vélem, egy fogyasztóvédelmi blogon a jó példákat is meg lehet említeni.