Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emg1496

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valami eltér a megszokottól a közlekedésben, az emberek egy része végtelen ciklusba kerül és lefagy. Aztán egy idő után rájön, hogy valami mást kellene megpróbálni, de különösen nehezített pálya, ha mások is vannak a környéken. Zoltán olyan kereszteződésben járt…..
Úgysem hiszed el, pedig így van. A közlekedési lámpák működéséért az autósok felelnek. Ha ők nem jelentik be a lámpa hibáját, akkor csak a szerencsén múlik, hogy azt mikor hárítják el az erre illetékesek.A Legyen ön is milliomos című vetélkedőben akár az 50 millió…..
Új csapat alakul régi csapatok régi játékosaiból, mert a foci nem ereszt. Játékosokat és edzőket is keresnek, minden információ itt van:Név: Budapest BlizzardEdzések helye: Budapest, 1182 Kandó tér, Kandó téri Általános IskolaEdzések időpontja: Kedd-Csütörtök 19…..
emg1496 2009.11.12 12:22:13
@csepi#49: Mingig öröm ilyeneket látni, gondolom a létrehozók szíve is repes, ennyi sok buzdító és lelkesítő hsz láttán.. :) :P
Talán azonban azt se felejtsük el, hogy te hol játszol és a másik (sokadik) alakuló csapat honnan alakul.. s vajh' miért?
De hát persze, a W háza táján ynílván minden kurvára rendben van, ott nincs herce-hurca, pénz mint a pelyva, játékosok hasonképp, edzők is, gondolom ott 3 edző jut egy játékosra, igaz drága mdi6 ? :)
Hát, az idő persze majd mindent eldönt, de 88-as kollégának tudok csak helyt adni.
Ez egy kuvaszov nagy város, ha BLASZ szinten is lehet kismillió lusta, semmirekellő labdarúgó csapat, vagy lehet privát, amatőr, profi kézi, kosár stb -labda csapat, egyesületi vagy nem, iskolai vagy nem, akkor nem tudom, az miért baj, ha amerikai focinál tobb csapat van/lesz, mint 3 ?
Ja, hát és melyik 3 legyen itt mégis, tán csak nem a Bp W, a Bp C és még..? Titans? Rebels ? vagy a Giants, mint ős-újonc ?
ehh... szánalmasak vagytok, suttyók tik mind :D
emg1496 2009.11.12 13:17:44
@csepi#49: :) ja
nem tudom, de szerintem ez a csapat nem csábított el senkit, inkább arról hallottam, hogy még a medvéknél edző játékosokat akartak mások elcsábítani.. de ahogy vki az nflhu-n is írta, ha egy csapat nem tudja megtartani az embereit, akkor ott van a baj és nem az elcsábító(k)nál, ha meg 1-2 arc elmegy, hát lehet, többet akarnak. Az sem biztos, hogy aki elmegy, hálátlan, csak esetleg jobban akar fejlődni.
Bár azt sem tudom, szerinted én miért olyan kis looser 1.0 lennék, aki még járni sem tud, de máris kjúbi akarna volt lenni :)
De mondom, mielőtt más újakat, embereket, csapatokat fikázol, otthon tegyetek rendet picit. Annak is biztos van oka...
emg1496 2009.11.12 15:38:31
@csepi#49: No, azért most úgy érzem, sokban egyet is tudunk érteni.
A legutolsóhoz csak annyit, az első hsz-ed alapján írtam azt, s nem kérnék semmiféle nyaklevest sem tőled sem mástól.
A Coach-ot én is tisztelem és elismerem a munkáját, ha egyszer edző leszek, lehetnék, ő is példaképem.
Abban igazat adok neked, hogy itthon sok edzőnek, játékosnak is úgy kéne viselkednie, tisztelni a focit (játékot), egymást, másik csapatot és edzőit, a játékvezetőket, de itthon (is) vannak néha ebben is buktatók.
Várd meg, mi lesz ennél a csapatnál szerintem, meg a többi új, régi-új budapesti csapatnál, jövőre vagy még idén úgy is eldől, ki lesz életképes, ki, hogyan szerepel a divíziókban.