Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gregorius Pilosus

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szakértők szerint az óriás majom írná le legjobban a Főváros mostani állapotát. A Főváros új címerében továbbá szerepelni fog egy terepjáró, ami a Combino sínén kutyaszarba hajt. Készül Budapest új arculata. A tervek szerint a kék-sárga-piros lobogót Románia…..
Vastagbőr A Széll-Orbán csomag 2011.03.01 13:03:00
"Széll Kálmán büszke lenne ránk." - mondta Matolcsy csomagbontás közben. Na persze ... A csomag elnevezése után remélem a Moszkva térből nem lesz Széll Kálmán tér, nem hiszem, hogy Orbán első csomagjára aggatott Széll Kálmán nevét szeretnénk Budapest…..
Gregorius Pilosus 2011.03.01 22:10:32
Fővárosi Blog Ne bontsátok le! 2010.10.23 07:00:00
Fővárosi emlékműveink egyikét-másikát időnként le akarják bontani. Hol egy turul-szobor kavar indulatokat, hol egy 56-os emlékmű. Ezek az események is mutatják: egy emlékmű állítása nem csak művészeti, történelmi kérdés, hanem politikai is. Időnként túlzottan is...…..
Elfogadta az általános csend- és rendvédelmi, zajártalom-megelőzési, valamint utcatisztántartási törvényt a tegnap késő éjszakai órákban tartott szavazáson a nemzetgyűlés. Az új jogszabály célja a késő esti, a kora reggeli, a délelőtti és a délutáni oktalan vagy nem a…..
Nézzen bele az emlősök méhébe!  A Bad-Control összeállítását nyúltuk le a mellékelt képgalériához, amelyben kutya-, delfin- és elefántmagzatokról négydimenziós szkennerekkel készítettek fotót, az anyaméhen belül.A három faj közül talán az elefánt a legérdekesebb:…..
Vagy valami hasonló. Olyan ez, mint amikor először (megjegyzem egyben utoljára) láttam az Akropoliszt: az első pillanatban, sőt az első két percben semmi, mintha valami szimpla kommunista állna dúdolgatva a domb tetején, aztán hirtelen ledermedtem az utca közepén, bután néztem és…..
Gregorius Pilosus 2008.01.23 10:25:57