Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GLG

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Goldenblog Komplex kategóriájának büszke 9. helyezettjétől, Hácsétól! Belovszki Misinek hívják. Volt egy cége, a Belotrans 2000 Kft, de tavalyelőtt csődbe vitte, viszont azért annyi pénzt gondosan kilopott belőle, hogy mindenkor legyen egy zsír BMW-je, mert az a raj.…..
GLG 2010.09.07 10:06:03
@bagolybagoly: Elegansan eltartott kisujj mindenhol kotelezo, diszkoban uccsi ivasnal is.
GLG 2010.09.07 11:08:42
@Hadrian77: Errol eszembe jut egy srac, aki kamionsofor volt, es arra gyujtott, hogy az egyik haver 3-asat megvegye. Sikerult is, azota csak ugy emlegetik, hogy XY jott a beemvemjevel. A birtokos jelzo ugyanis alap.
Persze a BMW meg nem volt a karrier csucsa, azota ugyanis bortonben van (itt eltoltott valamennyi ido szinten kotelezo) betoreses lopasert, de mar lehet kiengedtek mondjuk.
Igazából ennek a B-Oldal "klisé" rovatában lenne a helye, de nem volt kedvem a beküldő - Notram - még bővíthető, és nyelvi modorosságokban bővelkedő anyagán munkálkodni, úgyhogy jó lesz ez itt is. Aztán Oszferátóék max. írnak még hasonlót. Könnyűzenei…..
Modorosblog Az önérzetes ügyfél 2010.08.19 07:00:00
-Hallod, teljesen kivagyok. Nap mint nap hívogatnak ilyen telemarketinges csicskák kiváló ajánlatokkal, meg hogy ide meg oda fektessem be a pénzemet - ha volna mit... lerázom őket persze folyton azonnal, ahogy az adatvédelmet meg az esetleges jogi következményeket hozom szóba. Kértem…..
 „Dicső hely a hölgyek szive, Önzés előtt bezárva ajtaja, Ha bejut is, csak lopva jut belé vagy Erőszak által, De nyitva áll mindennek, ami szép s jó. S az üldözött igazság, Ha mindenhonnan számkivetve van, Végmenedéket ott talál. Dicső, dicső hely a hölgyek…..
GLG 2009.11.20 11:11:06
@Szigi.: En magamra ismertem... Sajnos, vagy nem sajnos. De legalabb belatom. Meg mondtam is a baratnomnek, hogy 'Nezd, jellemzve vagyunk a blogban!' :) Egyebkent altalaban eszreveszem magam, es elnezest kerek, ha nagyon zavaro vagyok, remelve, hogy ez valamennyit enyhit a dolgon.
Tokeletes jellemzes Rita, tetszenek az irasaid! Rengeteg ilyen no van (beleertve engem is...)
GLG 2009.11.20 14:32:13
@Mitya Ivanov: Es amikor 60-nal a belso savban sminkel (csak ezert nez bele a tukorbe...), es te hatulrol ravillogsz, index jobbra-balra, jelezven, hogy "kicsit" utban van (menj mar innen a fenebe!!!), erre o meg VISSZAINTEGET, hogy nyugodjak mar le! De ezt is nyilvan jo szandekkal, balesetmegelozes celjabol, es igy megovja embertarsait a katasztrofaktol.
GLG 2009.11.20 15:56:07
@HRita: Hollandiaban? Vajon miert mosolyog mindenki, es miert vannak ugy lelassulva?! ;-)
Gabica egy szupi családi víkendprogramba nyújt bepillantást, melynek középpontjában a família igényes és magukra sokat adó hölgytagjai állnak: a sárkányság jegyeit magán viselő Anya, a babaprojekten keményen dolgozó Kriszti és a gyermeknevelés útvesztőiben bolyongó…..
GLG 2009.11.18 16:08:42
@Erzsebet: Soha nem ertettem, hogy hogy csinaljak ezek a lanyok, de ebben tenyleg nagyon profik! Rengeteg pasi bedol nekik, fizetik a szolit, fodraszt, mukormost, sot nemelyik meg el is megy veluk! En is adok a kulsomre, van mukormom, szolizni is szoktam neha, de kulfoldon ezek a dolgok annyira dragak, hogy neha azt kivanom, barcsak en is olyan tipusu lany lennek, akinek a pasija elmegy vele a "Kingahoz/Tundihez/Kittyhez" (fodrasz/mukormos/kozmetikus - mikor epp mi...) es persze a vegen ki is fizeti az egesz szolgaltatast... Mar probalkoztam azzal is, hogy megmagyarazom a baratomnak, hogy ez igazabol az O erdeke, hogy jol nezzek ki, mert neki kell engem neznie egesz nap (bla-bla-bla), de nem jott be...
    Az ápolónő a kórházak fehér ruhás dominája. Ahol megjelenik, csattan az ostor, megfagy a levegő, és a betegek azt is kétségesnek érzik, hogy valaha kisüthet még a nap. Meggyőződése, hogy a páciensek direkt az ő bosszantására lesznek rosszul, ezáltal újabb…..
GLG 2009.11.18 12:58:01
@Mitya Ivanov: Nem sokszor ettem menzan, de en mindig a konyhasneniktol feltem a legjobban! Nagyon csunyak es ijesztoek voltak... Az ovonenik es a dadak nem sok vizet zavartak, ok csak beszelgettek egymassal, persze ugyet sem vetve a gyerekekre.