Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Niceeee King Dooom

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Archiregnum Indul a Szankció TV! 2010.01.04 02:36:00
  A választásokat követő három hónapon belül elindul a Szankció TV, Magyarország első élő tematikus büntető-igazságszolgáltatási csatornája. (CamuNN) Az országgyűlési választások második fordulóját követő három hónapon belül, de várhatóan már június…..
Niceeee King Dooom 2010.01.05 08:47:30
@mefisto:

Én is komolyan vágyok ilyen igazságtételre, de a realitásérzék azt mondja, hogy büntetés biztos lesz, azért imádkozzunk, és aki tud, cselekedjen, hogy minél nagyobb arányban a bűnösöket érje utol...

Szerintem a társadalami robbanás elkerülhetetlen, harag lesz, büntetésvágy lesz, népítélet lesz. Az ilyesmi elég vakon szokott elsülni, pláne ha manipulálják, az meg definíció szerint adott. Reméljük, hogy a szórásba tényleg gazemberek is beleesnek...
Egyébként a túlélésre éppen hogy hajlamosít a gazemberség, gátlástalanság. Igazság, mint olyan, alapvetően nincs.
Niceeee King Dooom 2010.01.05 20:36:44
@HaKohen:
Mi a gond? Érzékeltem, hogy irónia, de nem volt túl átütő és valóban komolyan is vehető a téma. Nem értetlenkedek, én szó szerint várom kiárusító vezetőink kivégzését. De nem hiszek benne, hogy lenne igazság, most sem lesz. Ettől még tegyük, ami tőlünk telik. Mindenféle hódítók visszaverése terén is...
Neveim mögött nem rejtőzök, az általad felsoroltak mellett még csicsókás verziók is várhatóak.
Niceeee King Dooom 2010.01.06 11:42:58
@mefisto:

:-)
Jaj, hát nem akartam piszkálódni!
Jó a poszt!
(Kovács László a söjtöri dínomdánom után kamerák előtt virslit eszik mustárral...)
Archiregnum Horthyra emlékezünk 2009.11.22 20:51:00
Horthy Miklósra és 90 évvel ezelőtti bevonulására emlékezett vasárnap a Jobbik. Most az Archiregnum szerkesztősége is megteszi ezt a maga módján:..
Niceeee King Dooom 2010.01.04 19:04:34
@Omár:

Inkább nagy létszámú, jó bunyós fiatalság kéne...
Ilyen hamarabb akad pl. a szlovákoknál.
A történelem során mindig kifinomult kultúrnemzetek helyét foglalják el szilaj barbárok.
Niceeee King Dooom 2010.01.06 09:25:22
@Omár:

Egyrészt tévedsz, az ún. szlovák nemzeti felkelés során tökösen feláldozták seregük nagyobb részét a németek elleni kilátástalan harcban, aminek azonban megvolt a politikai hozadéka, egyrészt a Benes-dekrétumok alátámasztásául (fura, hogy nekem kell ezt magyarként írnomm, és nem is értek egyet az etnikai tisztogatáspokkal, de vélt nemzeti céljaikért nem féltek véráldozatot hozni), másrészt a csehszlovák államon belüli szlovák érdekképviselet megerősítéséül. Annak oka, hogy a csehszlovák korszak nagyobb részében szlovák vezér ült a prágai pártközpontban az is volt, hogy belső vitákban mindig odavághatták a cseheknek: ti végiglapultátok a háborút, mi meg mennyi vért áldoztunk! (a Heidrich-merénylet kjvülről beküldött csapat melója volt és a Lidicei, stb. bosszú erre adott válasz, a csehek - egyébként bizonyára ésszerűen - maguktól, otthon nem harcoltak)

A barbárság, szilajság és potenciális harcban való keménység automatikusan szinonímák. Az én példám mindig az, hogy ha egy népség ilyen "bátran" előz kocsijával a Vág-völgye beláthatatlan szerpentinkanyarjaiban, ugyanilyen veszélyes, magát nem szélsőségesen kímélő ellenfél lesz a csatában is. Ez van.

Ne tessék feledni, hogy én a világvégés fickó vagyok, amit a nickjeim is jeleznek, tehát világszerte harcokra számítok a közeljövőben, így az Árpád Kredencében is. A globális erőforrásválság egyik következménye a magas városi népességarány fenntarthatatlansága , mert ehhez sok energia kellett. A kiút a felesleg falura települése és földművelésbe bekapcsolódása lesz, nem a "kultúrfölény". A pozsonyi és kassai panelmenekültek számára minimum az ottani magyarlakta vidék lesz vonzó letelepülési célpont, csak a magyart kell kutakarítani, de a pozsonyi hídfő Rajka-környéki kiszélesítése is felmerülhet.
Kérek egy adatot a magyar és szlovák 15-40 közötti korosztály férfilétszámáról, utóbbiakhoz sajnos társítandó a szerbek és románok hasonló adata...
 Bocsánat Uraim! Kedves Olvasók! Én ehhez a kérlelhetetlen kritikai érzéket és megkérdőjelezhetetlen szellemi fölényt megtestesítő; a polgári blogszféra kulturális hanyatlását elementáris brutalitással megjelenítő blog-bejegyzéshez nem tudok semmit érdemben…..
Niceeee King Dooom 2010.01.05 14:41:29
@Corry:

a blogszerző dobta be a témát. Törlendő?
A katolikus püspöki kar körlevélben emelt szót októberben a terjedő  újpogány tanok és az ezoterikus magyar őstörténeti tanítások ellen. A Heti Válasz is csatlakozott - a maga kulturált hangnemében – a katolikus egyház által indított szellemi offenzívához. A…..
Niceeee King Dooom 2009.12.22 22:01:16
@expansiv:

időszerű vigyázó szemeinket Ankarára vetnünk és összedugnunk a törökökkel a fejünket:

globusz.net/node/3560

Atatürk forog a sírjában

Törökország búcsút mond a Nyugatnak
Niceeee King Dooom 2010.01.04 15:09:12
@Jobb híján MDF-es:

@Jobb híján MDF-es:

Magyarországon élő magyarként se volt közeli rokonom a magyar állampolgárok, vagy magyar anyanyelvűek túlnyomó többsége és ezzel minden egyes magyar pontosan így van...
Mindannyian "elmagyarosodtunk", amikor csecsemőként, vagy mondjuk embrióként elkezdtünk magyar szavakat halani magunk körül. Genetikailag egyikünk se magyar, ahogy egy nép tagjai se genetikailag öröklik a nemzettudatukat (már ahol van olyan)

"rokonság" egyének között van, népek között szó szerint nincs.
          A következőkben közöljük Köves Slomó válaszát, és Novák Attila viszontválaszát. A Konzervatórium e két írással a vitát lezártnak tekinti (illusztrációnkat a megboldogult Judapestről csórtuk).   Köves Slomó - Agresszióval nem,…..
Elie Wiesel, az 1986-ban Nobel Béke-díjat kapott holokauszt-túlélő (amúgy máramarosszigeti születésű) amerikai író a napokban Budapesten járt. Látogatásának apropóját az adta, hogy a Chabad Lubavics ortodox mozgalom 20 éves magyarországi fennállását ünnepli és meghívták az…..
Niceeee King Dooom 2009.12.22 22:09:29
@HaKohen:

Egy percig se titok, csak technikai okai vannak, BCs, mindenféle geddon, Doom és talán még csicsóka is lesz. Expanzív nem én vagyok. Az Index píkoil fórumán járatosaknak ez helyből tudott. Az ottani antifasiszta olvtársak szaporítják a nickjeimet.
Niceeee King Dooom 2009.12.22 22:16:39
@NovákAttila:

Mindig ezt halljuk zsidóktól, hogy a Talmud nemzsidóknak megismerhetetlen...
Igyekeztem zsidó szerzőkre támaszkodva kialakítani idevágó nyelvtudás híján nyilván felszínes véleményemet.
Singer Izsák öngyűlölő? Elég volt elolvasnom tőle a Rabszolgát, és eléggé képbe kerültem. A lengyel történelemről már tudok pár dolgot, ahhoz még nyelvtudásom is van és persze összevetettem pár öngyűlölettel megvádolt zsidó szerzővel is ugyanerről a korról.
Niceeee King Dooom 2009.12.23 09:06:07
@NovákAttila:

Aki az eredetivel akarja összevetni a nyugati kiadásokat, anak csak meg kell tanulnia az eredeti nyelvet. Gondolom, zömmel arámi, részben óhéber, vagy valami ilyesmi.
Nagy a ködösítés e téren, mert más fórumokon más zsidó identitású vitapartnerek arra hivatkoztak, hogy pl. a magaarra fordítás egy reménytelen feladat, évtizedeket venne igénybe, stb.
Már a felszínes ismertetések is elég sok következtetésre adnak lehetőséget.

Ha nyitok én magam egy Rágalmazásellenes szájtot, ahova felpakolok pár antiszemita toposzt, meg revízionista állítást, jösztök majd megcáfolni őket?
Nem az lenne a célja, hogy a koncentrációs táborokat szanatóriumnak állítsa be.
Novák Attila, A Chabad, Elie Wiesel és a Fidesz - valláspolitikai körtánc Budapesten című cikke összeesküvés-elméleteivel és minden képzeletet felülmúló tárgyi tudásával, a múlt és a jelen tényeinek saját jogon történő lefektetésével, és átütő jóindulatával,…..
Niceeee King Dooom 2009.12.22 22:31:32
@tölgy:

Ez egy "zsidó fórum"?
Niceeee King Dooom 2009.12.22 22:33:17
@mókusfüles bukósisak:

"Ez ám a híres összetartás, amit naliunk, bugriséknál úgy szeretnek odadörgölni :)"

Bernard Madoff is kivájta jópár másik holló szemét, és sokkal durvábban, minthogy az itteni vitához lehetne hasonlítani. Koldusbotra is juttatta némely zsidó ügyfelét.