Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anouk01

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a szívem az örök, klasszikus és egyben magyar csoda járgány felé húz, azért a lábbal lökős motor kategóriában az alábbi, Skoot márkanévvel jelölt darab elég pöpec ahhoz, hogy kelljen.  Nem csak a formatervezés nagyszerűsége, de a praktikum is találkozik ebben a…..
Hogy ne a víz legyen az úr... most kell elővenni mindenkinek az erejét, segítőkészségét és megmutatnia rátermettségét, illetve azt, nem csak a szája jár, de a keze is tud. Szóval. Összegyűjtöttünk néhány helyet, alapítványt, felhívást, hogy mindenki megtalálja, ő hol és…..
Anouk01 2013.06.04 14:27:27
Naiv ügyfél halmozottan speciális gyereknapi meglepetésben részesült, amikor mozgáskorlátozott gyermekét kitiltották az Oxygen Wellness játszóházából, miután apukája megreklamálta, hogy a többi gyerekkel szemben miért csak feleannyi időt maradhat bent. Az első vérlázító…..
Anna küldte korábban a hangsúlyos Eruvét:Miami Ink-hez, ez tegnap volt benne, es meg a velten hangsulyt tetovalni tudasnal is jobb. Bejon egy lany ker egy tetovalast. Kerdezi a tetovalo ember, hogy miert szeretne tetovalast. Mondja a lany, hogy regen sokszor bajba keveredett, kabitoszerezett,…..
Anouk01 2009.11.13 11:16:20
@leaping cat: en kuldtem a postot, szerintem is a keresztut kizarolag a husvet elotti 14 vagy 15 staciobol allo keresztut, ami jezus szenvedeset es halalat mutatja be. az valami teljesen mas utkeresztezodes az mas, es a valaszut is..
Anouk01 2009.11.14 19:23:44
@sTormy: en kereszteny vagyok es jarok keresztutra husvet elott. tuti. csak ussd be a google-ba.az keresztut.
Anna beküldéséről a Barta Zoltán Téhával jutott eszembe:A Discovery Travel & Livingen neztem a Miami Ink c. musort, amit ugy forditanak, hogy csak ramondjak a magyar szoveget, de a hatterben lehet hallani az eredeti hangot is. Ket vicces felreforditas is volt benne a multkor... az egyik,…..
Anouk01 2009.11.12 13:39:29
@csakazértse: huh teljesen egyetertek, falra maszom az "imadom"-tol, pont ugyanebbol az okbol (hogy az ido kerdese). de a legviccesebb az egeszben, hogy ez atment a koznyelvbe, pl az index velvet rovataban nemegyszer irnak olyat a cikkbe hogy "imadtuk az uj cipokollekciot" stb