Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiprobaltam

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi levél jogvégzetteknek és a jogszabályt ismerőknek kicsit megmosolyogtató lehet, de a segítőkész válaszokat minden bizonnyal örömmel venné a levélíró.Élettársammal két gyermekünk van. Kapcsolatunk végét járja. Nagyobbik fiúnk áprilisban lesz 5 éves, a kicsi…..
kiprobaltam 2010.12.08 17:21:59
@Turboanyu: Láttam válást közelről. Anyuka remekül ellátja a gyerkőcöt, de játszani már "nem jut ideje". Apuka ugyan nem olyan profi, van hogy elkésnek, van hogy rendeli az ebédet, van hogy nincs rend, van hogy elfelejt ezt azt. Ha gyerkőc beteg, akkor viszi orvoshoz. Közben fizeti a nem kevés tartásdíjat. Gyerek sír, mert nem lehet apuval...
No comment.

Egyébként minden nőnek - beleértve magamat is - érdemes megfontolnia, hogy csak elvárja az 50%-os részvételt, vagy tesz is érte. Azaz van-e olyan, hogy leülünk, megbeszéljük, hogy ki-ki mit csinál. Van-e olyan, hogy figyelmeztetünk, nem követelünk és megvárjuk még elkészül ez-az. Esetleg van-e olyan, hogy segítünk? Lehet, hogy életünk párját az anyukája semmilyen házimunka közelébe sem engedte. Még jó, hogy nem rutinos...
Levélírónk a felsőoktatás problémáit vizsgálva, nem elsősorban a gyenge képességű hallgatókat teszi felelőssé az oktatás színvonalának romlásáért, hanem a felsőoktatási intézmények profitorientságát. Az egyetemi oktatók mindent elvállalnak, nem törődve azzal, hogy…..
kiprobaltam 2010.03.16 18:05:06
@Shadow82: És azt is tegyük azért hozzá, hogy sokszor nem csak az oktató saját belátásán múlik az, hogy ért-e ahhoz amit tanítani kellene, hanem azon is, hogy mit találtak ki "felette". Attól függetlenül, hogy tudták volna, ki képes ilyesmit oktatni. Előfordul, hogy "kis" oktatókra tolnak olyan feladatokat, amit a "nagyok" nem tudnak/akarnak elvállalni. Ennek sem éppen minőségnövekedés lesz az eredménye.
Szemtanú a gyerekek lelketlen lehúzásának tartja a Kutyatanya nevű, virtuálisállat-nevelgetős közösségi oldalt. Mások szerint ez egy szokásos üzleti modell, minek moralizálni a gyerektémán. Az oldal lényege, hogy elindulunk egy 1 napos kölyökkel, akit etetnünk, itatnunk és…..