Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fedaykin

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, elkezdeni mindent nagyon könnyű, ahogy ezt a blogot is és a szoftvert, aminek a kialakulását ezen a blogon tervezem vezetni. Azt vettem észre magamon, ha azt érzem van közönségem, akkor mindig jóval motiváltabb és fókuszáltabb vagyok, mint anélkül.  Több mindenről is szeretnék ebben a blogban…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Fedaykin 2020.01.24 15:04:32
@Evoken: Hehe nekem is végtelen lista lenne a 9/10-ből. En úgy csináltam, ahogy Stiék is szokták, hogy pl Heroesből nem akartam többet a listán, ezért vérző szívvel a 4-est választottam, mert 1. Nálam még a 3-at is üti 2. a 3 szinte mindenki listáján ott van, mert OTT KELL LENNIE :-D Ugyanez volt diabloval is, ott a 2 nyert, bár ott nem volt kérdés számomra.

A War3 is szóbajött ,de aztán rájöttem, hogy azt azért szeretem, mert maga a játék volt fergeteges és játékélményt emléke keveredik a nosztalgiával, amikor hallgatom, de pusztán a zene nálam 9/10es (ami még mindig a rohadt jó kategória :-D )

Egy ideig a Journey is rajta volt a listámon, de miközben gondolkoztam, meghallgattam a Crysis2 zenéjét újra és bersózott a hátam, szóval sajnos a Journey kiesett. A Starcraftot csak simán elfelejtettem, pedig a top5 legtöbbet játszott játék nálam :-D
Hát szervusztok. Tudom, hogy illene itt megejteni egy rövid bemutatkozást, és nagyjából körvonalazni, mi  fenéről is fog szólni ez az egész, avagy mivégre szabadítottam rá magam a virtuális térre. Szóval. Nevem Prücsök, korom még a vállalhatóság keretein belül mozog - ez azt jelenti, hogy kettessel…..
Egy dokumentumfilmet szeretnék ajánlani nektek egy olyan projektről, ami  soha nem készülhetett el, de a hagyatéka tovább él megannyi sokak által kedvelt sci-fi filmben. Ez Jodorovsky Dűnéje, melyhez a szükséges költségvetés akkoriban 15 millió dollárra lett becsülve, a film hossza pedig 14 órára...
Az Agregator 5 évnyi hallgatását töri meg legújabb, dallamosan súlyos lemezével, ahol Köteles Leander hangmérnöki munkája a vastag és modern hangzás garanciája. Nyolc dal az önpusztító dekadencia és a jobb világért izzás gyűrűjéből … és egy kilencedik az underground ünnepléséről – a száztagú Bűnös…..
Fedaykin 2017.10.03 15:33:21
Fedaykin leszek Hát kezdjük 2014.01.19 22:49:18
Ez egy teszt..
cicabetti Open up, open up 2010.08.21 17:24:17
Délutáni révületemben megérkezett a fogyasztóvédelem a kávés kioszkomba, ami tízszer akkora volt, mint a Szigeten, és volt benne úszomedencés rész is. Én annyira fáradt voltam már, hogy álmomban is aludtam, és alig bírtam felfogni, hogy az ellenőrök most engem fenyegetnek,…..
Nem kívánom senkinek a kapunyitási pánikot, ami jelenleg tépdes. Nem tudok másra gondolni se, csak a pénzre, ami nincs, és lakáshitelekre, ami miatt nem lesz fiatalságom és középkorom, és míg mások a gyerekükre spórolnak meg a nyaralásukra, addig én fizetem  majd a…..
Fedaykin 2010.07.21 23:08:38
Üdv

Előre is bocsánat, hogy beleszólok. Rajongója vagyok az írásaidnak és BIT hiányában néha itt próbálok hiánytpótolni.

Nem szeretnék nagyon bölcsnek látszani (még, ha úgy is érzem magam) de ez a kapunyitási pánik megfogott. Magam is átérzem/átéreztem. Noha még korán sem végeztem a tanulmányaimmal, de egy ideje már nyitott kapukkal játszom.

"míg mások a gyerekükre spórolnak meg a nyaralásukra, addig én fizetem majd a villanyszámlát meg a panelom részleteit"
Nagyon kevés ember örököl vagyonokat. Ők szerencsések. Nem szabad rájuk gondolni. A fontos, hogy a magad sikereit és érdemeit lásd. Ne azt nézd, hogy hol tart a másik, hanem, hogy te mennyit haladtál. Ahogy járod az utat, egyre nagyobbak lesznek a lépteid. Most még a kicsi is nagy. Később te is felnősz a nagyhoz, hogy a mégnagyobbért küzdhess és ez a növekedés egyre gyorsabb és gyorsabb lesz. Ma még táskára gyűjtesz, holnap autóra, holnapután meg nyaralóra. :-)
Cél mindig legyen előtted és csak akkor vedd le róla a szemed, ha már elérted.
Nem ismerlek szinte semennyire se, de annyit azért bátran állíthatok ,hogy megvan a magadhoz való eszed és kiállásod. Kétlem ,hogy neked lennének a jövőben karrirer problémáid.
Ehhez persze meló kell és azt hiszem itt a fájó része :-) Szerintem azért belefér a meló mellé az, hogy az ember ápolja a fiatalságát és nem kell mindjárt elfelejteni a jó heyleket és jóbarátokat. Engem is kurávra idegesít, hogy a haverjaim már autókról és drága órákról beszélnek ahelyett, hogy tovább folytatnánk az ACDC gitárosáról való vitákat ahogy tettük 17 évesen, de így is jók a bulik és még nyitva vannak a régi krimók és bizony még mindig lehet legendárius estéket csapni (csak esetleg már a rendőrségi igazoltatás nélkül ):-D
Nem kell veszendőbe hagyni azt a sok évet. Megy ez a kettő együtt is. Tudni kell vigyázni a lovettára és nem lehet gond.

Mégegyszer bocs, hogy beleszóltam ,de úgy éreztem, muszáj volt ezt megosztani.

További szépeket

Csuvi