Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zzzzi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robert Pattinsonért nők milliói rajonganak azóta, hogy eljátszotta Edwardot, a tökéletes vega vámpírt. Minden lépését paparazzik hada kíséri, szinte naponta jelennek meg róla újabb pletykák. Állítása szerint nem szereti ezt a felhajtást, félénknek és unalmasnak…..
Huszonöt Negyedszáz tévhit ismertetése után blogom újabb mérföldkőhöz érkezett, a mai téma ugyanis az első olyan, amely olvasói megrendelésre készült (köszönet MegaBrutal-nak!).A félreértések elkerülése végett szeretném jelezni, hogy kizárólag olyan olvasói javaslatokat…..
zzzzi 2009.11.11 23:28:04
@olvasgato: Hát, ha már itt tartunk, az is egy tévhit, hogy a Mac jobb lenne.
Én átlagos halandóként Linuxot használok (igaz, tényleg kell a windows mellé) és a Linux stabilabb, jobb, nincs vírus és mostmár a programok kezelése is ugyanolyan egyszerűen megy, mint a windowsban. Az is igaz, hogy 5 évvel ezelőtt a Linux számomra, aki nem programozó és a tipikus nem ért hozzá kategória, használhatatlan volt.
A windows viszont tényleg szar. Tényleg.
Az ember alapból, ha internetezésre (is) akarja használni a gépét (pedig miért ne akarná), akkor a windows már nem működik. Az inrenetet nem tűri. Ahogy megnyílik számára a világ, hiába tűzfal, legújabb és kemény pénzekért vásárolt naponta frissített vírusirtó, azok is csak elodázzák a problémát. A windows mindent megesz és aztán belehal. Ennyi.
Szóval én internetezésre és mindenhez, amihez internetre is szükség van linuxot használok, plusz zsövegszerkesztéshez és hasonlókhoz is és ha játszani akarok vagy épp valamelyik adobe terméket használnám, azt megteszem windowsban. De semmi mást. És mindezeket szigorúan internet nélkül....