Regisztráció Blogot indítok
Adatok
David Sure

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Azt már korábban is tudtuk, hogy ByeAlex alapvetően kedveli a rockot és a metált, csak eddig a saját zenéjében kerülte a műfajt. Most azonban elkészítette a korábban akusztikus verzióban megjelent Messziről című szám rockos változatát. A dalszöveget a Petőfi Rádió…..
Micsoda? Rendszerkritikus zsenge lánykákat vet börtönbe Putyin rendszere? – horgadhattak fel sokan nemrégiben, amikor a világ körül elterjedt a Pussy Riot punkbanda akciójának és az azt követő bírósági eljárásnak, majd az ítéletnek a híre. Sokan megrekedtek az első…..
Európai uniós támogatással olyan készüléket fejlesztett a ThalesNano Zrt., amelynek segítségével gyorsan és biztonságosan valósíthatók meg különböző halmazállapotú anyagok veszélyes vagy nehezen kivitelezhető reakciói; a 400 millió forint összköltségű projekt a Nemzeti…..
Milyen lenne ma Budapest sziluettje, ha a Belgrád-rakparton megépült volna  a 130 méter magas Magyar Történelem Tornya? Lenne-e az Erzsébet téren Gödör, ha a II. világháború nem akasztja meg  az ide tervezett 80 méter magas felhőkarcolók építését? Íme, a Horthy-korszak meg nem épült…..
Éljen az állami gondoskodás! Éljen a nagy közös! Éljen a szocialistábbnál is szocialistább jobboldali (muhaha) kormány! De különösen soká éljen Matolcsy György elvtárs, és az ő virágzó gazdasága! Vége van. Mármint a kínzó bizonytalanságnak. A Nemzet Géniusza…..
David Sure 2010.11.24 21:01:07
Subba Ákos: Gotcha!! 2010.05.01 10:30:00
Így lebukni.....
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége, fuss el véle.Nagyjából ennyivel lehet összefoglalni az LMP zuglói pályafutását. De ha így folytatják, akkor nagyjából ennyire számíthatnak országos szinten is. Az első fordulóban váratlanul jól szerepelt alakulat ma egy nemes gesztussal…..
Hölgyeim és Uraim! Elérkezett az idő, hogy több hónapos munkálkodásomnak beérjen a gyümölcse. Ugyan már volt egy hasonló cikk a Filmdroidon, de valljuk be, a szerző enyhén szólva messze járt az igazán durva alkotásoktól. Elég, ha csak annyit írok, hogy onnan egy sem került be az enyémbe. Eléggé…..
Péntek 13-a van. Itt mindenki örjöng, mert babonásak ezek az Isten barmai. A kommunikációs feladataim ellátásához azonban szükségem lenne gyors problémamegoldókra, hatékony munkatársakra. Úgy tűnik, ez ma sem fog menni. Egyébként is, tudjátok: péntek rövid nap. 2-ig. Jó,…..
David Sure 2009.11.13 19:36:43
szót szót követettés végül előkerült egy puskaemlékszik vissza az egykori projektvezetőTiger hozzátette: " elvesztettük a kontrollt az események felett. Superbee nem bírta tovább a meghívó ügyében elviselhetetlenné kummulálódott feszültséget és egy…..
David Sure 2009.11.12 10:19:53