Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NightSylph

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újonnan méregdrága és ügyetlen, használtan megbízhatatlan. Szerencsére a Smartnak is van guruja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Kissé offtopikba hajlok ma, mert nem robogókról, hanem főleg autósokról lesz szó, de a téma a robogósokat is érinti. Megyek be a lakótelepre motorral, előttem a fekete Z4-es BMW-s hülyepicsa, akit élőben nem láttam még, de tudom, hogy normálisan parkolni nem szokott, csak a…..
NightSylph 2012.06.09 19:38:39
@geekthink:
"A nagy értékű autókkal járókat utálók szerintem egyszerűen irigyek, vagy kisebbségi komplexusuk van. Többnyire egy régi swfit kategóriájú autóval járok, mégse tapasztalom, hogy ők sokkal gyakrabban szabálytalankodnának mint mások. Van pár, aki azt hiszi, hogy ő bármit megtehet, de nem ez a jellemző."

Teljesen egyetértek, és örülök, hogy valaki észrevette és leírta.

Én jellemzően Budapesten közlekedem, és ha valamilyen márkát kiemelnék veszélyeztetés vagy idiótán közlekedés szempontjából, akkor az a Volkswagen lenne, nem a 3 rendszeresen kiemelt.

Egy budapesti problémáról szerintem még érdemes írni, nekem személy szerint ez a "kedvencem": többsávos úton jobbratartásról. Ez esetben pont nem a nagy autóval és nagy arccal rendelkezőkkel van a baj, hanem a "nem merek 50nél többel menni, mert félek/nem látok/nem tudok sávot váltani/nem is tudtam, hogy lehet itt 50-nél többel menni" típusú vezetőkkel.
Lehet, hogy nem Magyarország a világ legbiztonságosabb országa, de úgy tűnik a vendégszeretet nem felejtettük el. A héten kétszer is írtunk Kunióról, a japán világutazóról, akinek pont Budapesten lopták el motorját. A fiú átvágott egész Eurázsián, hogy…..