Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manyinéni

3 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kedves eSPé bácsi! Én vagyok az megint: Polli. Én írtam a bácsinak tegnap is. Nem tudtam mindent megírni amit akartam, mert anyu már majdnem lekapcsolta a villanyt. Az elem meg kimerült a zseblámpámban...Most itt vagyok a napköziben. A tanítónéni a sarokba…..
Na, melyik az a magyar politikus, amelyik tömegközlekedik? Naaaaaaaaa? A Budapest Száksz magazin a következőkben Deutsch Tamás egy szombati délutánjába enged bepillantást a köznépnek. Láthatjuk, hogy Tamás is csak egy ember a sok közül, ő is gyalog jár, levegőt szív, és a…..
Következő levélírónknak nem is inkább a biszex srácokat kéne kerülnie, hanem elsősorban lejönni a tudatmódosítókról, amiket tol. Eleinte az a kérdése, hogy illik-e az első randin ágyba vinni fiúkat, végül oda lyukad ki, hogy a biszexuálisok mennyire fura réteg. Némi borozás…..
administration chaos cucumber 2009.11.20 09:25:00
Az emberek itt elfelejtették a normális viselkedés alapvető ingereit. Kérdezel - nem válaszol. Mondasz valamit - visszakérdez.Nem kéne bambulnia-bambul. Nem kéne itt lennie - itt vannnnn. Azt hiszi, hogy nem buta -  mivel tudja ezt gondolni? Hosszabb távon ez olyan…..
administration chaos szociografika 2009.11.17 12:01:00
A társadlomtudományokkal nem hobby szintem foglalkozó fiatal gyerekként sok minden jut eszembe ilyen dimenziójú megközelítésből nap mint nap. Vasárnap szüleimmel beszélgettem. Mi van a munkahelyen, fiam? Erre a kérdésre érkezett az alapértelmezett válasz: semmi. Aztán valahogy…..
Most éppen vasárnap van. Olyan érzés van bennem, hogy nyugalom és harmónia vesz körül. Meg sem fordul a fejemben, hogy 24 óra múlva már bőven elszenvedője leszek annak a miliőnek, amit alulszocializált ám mégis valami oknál fogva "edukacionalizált" kollégáim…..
Péntek 13-a van. Itt mindenki örjöng, mert babonásak ezek az Isten barmai. A kommunikációs feladataim ellátásához azonban szükségem lenne gyors problémamegoldókra, hatékony munkatársakra. Úgy tűnik, ez ma sem fog menni. Egyébként is, tudjátok: péntek rövid nap. 2-ig. Jó,…..
Tulajdonképpen meg kell adni,a mi kis közösségünkbe néhány pillanatra bebocsájtatott Móki is. Ma még ő is kikészült mikor Levente bedurvult. Egy pillanatra lefagyott. Innen a jobbjáról érdekes volt látni, ahogy megy és tereget némán... na jó, nem, tényleg lefagyott.…..
administration chaos 2009.11.12 15:43:00
szót szót követettés végül előkerült egy puskaemlékszik vissza az egykori projektvezetőTiger hozzátette: " elvesztettük a kontrollt az események felett. Superbee nem bírta tovább a meghívó ügyében elviselhetetlenné kummulálódott feszültséget és egy…..
manyinéni 2009.11.12 10:16:45
manyinéni 2009.11.12 10:17:44