Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luthien_

12 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg nincs olyan esküvő, amelyen minden résztvevő (értsd a pár és a násznép) maradéktalanul elégedett lenne mindennel. Egyszerűen képtelenség mindenki elvárásainak megfelelni, de azt nem szabad elfelejteni, hogy amellett, hogy az esküvő és a mellé szervezett…..
Nekünk nagy segítség lett volna, ha látunk egyben esküvői költségvetést, és nem csak ilyen cikkeket találok a neten, hogy „hogyan csökkentsd az esküvői kiadásokat?”, amelyben azt javasolják, hogy ne limuzint bérelj, hanem luxusautót. :D Röhej… Egyébként itt-ott blogon…..
Luthien_ 2014.06.02 22:52:08
Figyelem, az alábbi írás szigorúan szubjektív vélemény, nem akar megsérteni sem párokat, sem vőfélyeket! Ezzel nagyjából be is vezettem, hogy engem kiráz a hideg ettől a vőfélyesditől. Én igazából felfogni sem bírom, hogy miért fizet valaki azért, hogy élete legszebb…..
Luthien_ 2014.06.02 22:47:05
@üregi: Tisztában vagyok azzal, hogy _régen_ volt jelentőségük a versikéknek,és hogy más szokások voltak, mint most. Én viszont szeretek a jelenben élni, és nem hordok pántlikát (sem gumikesztyűt - ha már itt tartunk ;) ). Ha valakinek viszont ez tetszik, áldásom rá.

Egyébként totálisan mellélőttél, nekünk hippi-jellegű kerti bulink lesz, garantáltan székszoknya-mentes.
Esküvőszervezés s.k. Virágok 2014.05.31 16:45:16
Egy újabb tétel, amiből általában irdatlan mennyiséget akarunk a lehető legdrágább típusú virágokból, aztán csodálkozunk, hogy újabb 60 ropitól akarnak megfosztani minket. Igen, bevallom nekem is első gondolatom volt a gyakorikérdések ide vonatkozó rovatait átolvasni, de ha…..
Esküvőszervezés s.k. Torta 2014.05.31 16:13:20
Korábban volt már szó a tortáról, most viszont kicsit részletesebben szeretném taglalni ezt a témát. Egyrészt szerintem érdemes elgondolkodni azon, hogy biztosan ragaszkodunk-e a marcipán/fondant réteghez, ami megjegyzem több kiló porcukorból van, és a legtöbb ember ki nem…..
Esküvőszervezés s.k. Dekoráció 2014.05.07 10:17:13
Avagy egy újabb lehúzós tétel, amire százezreket el lehet tapsikolni szemrebbenés nélkül, de minek?Gondolom voltál már esküvőn életedben. Kérlek, idézd fel, milyen volt a dekoráció! Na, ugye, hogy nem megy, vagy csak halványan dereng? Manapság ennek túl nagy jelentőséget…..
Erről részben volt már szó. A legtöbben étteremben, kantinban, sátorban, kertben, hajón, a tehetősebbek kastélyban tartják a lagzit. Nagyban befolyásolhatja a pénztárcánk vastagsága a dolgot. Simán kerülhet csak a helyszín 2 misibe, kaja, evőeszközök, bútorok és technika…..
Először is döntsük el, hogy van-e erre keretünk! Megkérhetjük az ismerőseinket, hogy fotózzanak az eseményen, de  ebben az esetben mindenképpen számoljunk a következő faktorokkal: - A vendégek feladata első sorban az, hogy szórakozzanak. Ha rásózol valakire egy ilyen…..
A legegyszerűbb módja a vendéglista elkészítésének, ha csinálunk egy google tábláztot a drive-on, amit mindkét fél szerkeszthet. Ne felejtsünk el kalkulálni a "párokkal", az illendőség úgy követeli, hogy a meghívó két főre vagy egy komplett családra szól! Jelöljük azt is,…..
Esküvőszervezés s.k. A RUHA 2014.04.15 18:50:37
Ezen a ponton be kell vallanom, előtört a görligörl énem, ugyanis évek óta (a szalagavató óta) nézegetem a menyasszonyi ruhaszalonok kínálatát. Jó tudom, égő, de legalább arra nem vetemedtem, hogy menyasszonynak adjam ki magam, és csak a próbálgatás kedvéért bejelentkezzem…..
Amit a legelején érdemes eldönteni: a dátum és a helyszín. Ez a kettő sajnos eléggé összefügg, és ritka amikor minden egybevág, viszont erre a két tényezőre épül az összes további teendő. Ha a helyszínt szemeltük ki előbb, és van olyan mázlink, hogy szabad is a kívánt…..
Esküvőszervezés s.k. Bevezetés 2014.04.15 16:57:41
Órákig bújtam a google-t, amikor aktuálissá vált a "- Házasodjunk össze!" "-Szerintem is." -kérdéskör. Első sorban azért, mert fiatalok vagyunk és csórók. Hamar rájöttem, hogy teljesen értelmetlen az "esküvő olcsón", stb. kifejezésekkel próbálkozni. Hozzá nem értő,…..
Állítsák meg, lopják a maradék méltóságunk!!!Pár hete (gyaníthatóan szociális rászorultsági indokkal) eltulajdonították újszülött lányom első verdáját. Aki hasonló folklórban éli mindennapjait, tudja, mibe kerül egy ilyen többfunkciós csoda, de az erkölcsi, morális…..
Ellenőrző Elégséges orvosok 2010.01.17 08:00:00
Levélírónk rövid eszmefuttatását olvashatjátok arról, hogy ér-e valamit a puskázással szerzett jegy és számít-e, hogy ki-milyen módszerrel szerzi meg a diplomáját. Van-e következménye később, felhasználás közben a puskázással szerzett jobb jegynek?Vizsgaidőszak van, az…..
Amióta Homár Borisz (7) Thaiföldön gennyes fülgyulladást, Homár Miriam (6) pedig ismeretlen eredetű ragyát kapott, és kénytelen voltam megismerkedni a helyi rendelőintézetekkel, még világosabban látom, hogy a magyar egészségügyi reform propagandistái eggyel mindig elfelejtenek…..