Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OrbitMelon

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy legalábbis kifejlesztett valami organikus tölteléket, amit naiv ügyfélnek nem sikerült beazonosítania. Szombaton ezt találtuk a tálcás csiremellben. Kipostoltuk a képet Tesco facebook oldalára, de nem kaptunk választ, hogy mi lehet ez. (A zöld bizé teljesen bent volt a…..
Végre megírhatom azt a bejegyzést, amelyet szívem szerint már 3 évvel ezelőtt megírtam volna.Az utóbbi időben nem sokat írtam a blogra - ennek oka az volt, hogy írtam egy könyvet, felvállalva a valódi nevem, a szcientológiával kapcsolatos "élményeimről", valamint…..
OrbitMelon 2011.11.02 18:44:03
Tényfeltáró újságírói munkájáért Bodoky Tamás, az Index főmunkatársa és Varró Szilvia, a Magyar Narancs újságírója kapta az idén huszadik alkalommal átadott Pulitzer-emlékdíjat. Sajtótörténet kategóriában az OSA Archívumnak ítélték az elismerést...
OrbitMelon 2010.03.22 09:36:34
Az utóbbi időben nagyon keveset írtam a blogra. Lenne miről írni (és röviden fogok is a közeljövőben), de most egy nagyobb lélegzetű feladat köt le. Most írok össze a szcientológia egyházban átélt kalandokat, már kb. 30.000 szónyi anyag kész van, és még van miről írni.…..
OrbitMelon 2009.11.18 12:58:48