Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vv

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A víz: olcsó          Ketten-hárman vagyunk a házban általában, az átlag napi 6-8          tusolás, locsolunk a kertben, ha nem esik stb, így…..
a Momotaroban megszokott zöldséges batyut névről ugyan ismerik (vegetable pao), sőt, néha fényképen is feltűnik, enni azonban nem sikerült. az egész szigetet úgy tűnik a Kim Lee (asszem) nevével fémjelzett gyár látja el batyukkal, az íz és minőség a mennyiséggel fordítottan…..
View Larger MapEz Geylang, négynapos szingapúri tartózkodásunk nagyjából egyetlen valódinak és őszintének tűnő környéke...
Épp mire jelezte az előző posztban bepartizánkodó Gábor, addigra a FigyelőNet is kiszúrta, hogy a CNN ma reggel (magyar idő szerint) olyan tudósítást adott le a tegnapi belgrádi zavargásokról, amelyet konkrétan egy Andrássy úti, budapesti ultratüntetés képsorai nyitnak és…..
A következő bejegyzésig nézzétek meg annak a völgynek a képét, ahová a szobánk ablakából láthatunk. Lehet irigykedni! :) ..
vv 2008.07.07 21:15:25
A lentieket még azelőtt írtam, mielőtt elindultunk Shimlába. Azóta nem nagyon volt időnk írni, olvasni: vagy utaztunk, vagy szállást kerestünk, vagy a helyi bazárban jöttünk-mentünk olyan holmikat keresve, amikre épp égető szükségünk volt (papírzsebkendő, betét, szappan,…..
Most egy rozzant shimlai netcafe klaviaturajarol irok, ugyhogy elnezest, de nincsenek ekezetek.Az iment feltoltottunk egy videot, irott beszamolo kicsit kesobb erkezik, mert egyelore azzal vagyunk elfoglalva, hogy megoldjuk a hosszabb tavu szallasunkat itt, Shimlaban.Csok mindenkinek!(Mikozben itt…..
vv 2008.07.02 15:46:43
Merthogy rengetegszer elmondtuk, akárki kérdezte: nem, nem fogunk sem szöveges, sem fotóblogot készíteni. Mert mi nem azzal akarunk foglalkozni, hogy folyamatosan az otthon maradottaknak gyártsuk az útibeszámolókat egyrészt, másrészt pedig épp az a lényege az elutazásunknak, hogy egy…..
vv 2008.06.25 14:50:33